Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nektek is van mikor sikitva...

Nektek is van mikor sikitva ébred a babátok és alig lehet felébreszteni?

Figyelt kérdés
Nagyon sír, folyik a könnye. Ilyenkor hogy lehet legkönnyebben megnyugtatni?

2017. nov. 15. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk a sikításra már felébred, de igen, nálunk is van így. Nyöszörgéssel kezdődik, hüppögéssel, majd sírással folytatódik. Ilyenkor egy cumi azonnal vissza altatja, de van hogy nem nyugszik meg és olyankor ki kell vennem, fotelben magamra kell fektetnem és úgy vissza alszik.

De pl tegnap ez sem sikerült. Gondoltam kenek az ínyére Dentinox-ot és láss csodát, utána azonnal elaludt és aludt reggelig.

2017. nov. 15. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha sikítva felébred, ébren van. Mit akarsz még ébreszteni rajta?
2017. nov. 15. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt írnak erről, fiam már kinőtte de volt hogy 1 évesen is előjött nála, nagyon ijesztő semmire se nyugszik meg önkívületben sír/visít.

Sokszor csak az segített ha kizökkentettem valahogy az alvásból pl zenével ,vagy kivittem másik helyiségbe.

2017. nov. 15. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:

mennyi idős?

eléggé pavornak tűnik.

7 évesemmel vagyunk benne már jó ideje :/

2017. nov. 16. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is pavornak tunik.A fiamnal egy evesen volt az elso.Most 4 eves, ugy tunik kinotte.Olvass utana, nem nagyon tudsz mit tenni.Turelem🙂
2017. nov. 16. 09:40
 6/7 A kérdező kommentje:
1 éves. Alig lehet felébreszteni mert nem nyitja ki a,szemét csak sokára szinte sikit mintha pl megcsipta volna nagyon valami nagy,fájdalma lenne, alig lehet megnyugtatni. Remélem hamar elmúlik mert elég ijesztő
2017. nov. 16. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerencsére azon felül, hogy ijesztő, semmi más hatása nincs. az én kisfiam pl teljesen jót alszik, kipihenten ébred még azokon a napokon is, amikor előtte 1-1,5 órán keresztül tart egy ilyen pavoros "roham".

Mondjuk mi olyankor hullák vagyunk, de ez van. remélem mihamarabb elmúlik.

2017. nov. 17. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!