MI lehet baj nem alszik 2 éves fiam?
Ha eddig aludt, es ez az utobbi idoszakban kezdodott, akkor a kulontevessel csak azt ered el, hogy a problema nem szunik meg, csak meg pluszban jarkalhatsz is at hozza a masik szobaba, es meg faradtabb leszel. Azt kellene kideriteni, mitol ebred most.
- fogzas: ebben a korban johetnek a nagyorlok
- idegrendszeri eres: a beszedfejlodesben holt tart? Lehet, hogy most fog valami ujat kezdeni
- mikor kezdte a bolcsit? Nem volt egyeb valtozas, ami lelkileg megterhelheti, akar a bolcsiben, akar otthon? Koltozes, uj bolcsis neni, kisteso erkezese, szulok kozti problema, a csaladban barmilyen negativ tortenes, ami ratok, szulokre hatassal lehet?
- esetleg lappango betegseg
Probáltam külön szobába tenni, az baj h átjön hiába viszem vissza igy ráhagytam melletem alszik, nincs gond nálunk egyedül nevelem, szeptemberbe kezdte bölcsit minden szokásos, nagyon akaratos, hozzá van szoktatva tejhez.
Lehet foga mert folyik nyála ma vettem észre.
Köszönöm tanácsokat . Most eröt veszek magamon és meg probálom külön szobába szoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!