Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Segítséget kérek! 1 éves fiam...

Segítséget kérek! 1 éves fiam van hogy éjjel óránként, kétóránként felkel. Van hogy csak 3 óra mulva alszik vissza. Álmos ezalatt is. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

- 1 hónapja jár bölcsibe,szeret menni,délben altatják őket és délután 3ig alszik, majd este 7kor megy éjszakaira mert már nem birja tovább. Ezután már felkel 9-kor,10-kor,éjfélkor,2-kor...szóval 1-2 óránként. Van hogy csak 3 óra mulva alszik vissza, de ezalatt az idő alatt is álmos és sír néha. Tv-zünk és a földön elalszik. Azt gondolom éhes,mert bölcsi előtt mindíg evett éjszaka is tápszert, de mióta bölcsibe jár már nem fogadja el éjszaka csak az üdítőt vagy a teát vagy a vizet.Ha pedig felkel éjszaka véglegm akkor kenek neki vajaskenyeret vagy pépet adok de azokat mind megeszi.

- egy szemfog helyénél fehér az íny de nem nagyon.viszont mindent a szájába vesz,megrág.

- 3 hete adok neki tehéntejet felesbe hetente 1-2szer, de azt sem nagyon fogadja el, kakaóként sem.

- csőrös pohárból nem nagyon tud inni

- este mindíg laktat ételeket adok neki

2016. okt. 8. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem itt valami nagyon nem stimmel. Biztos hogy kell alzdnia mar este 7 kor? Mit vacsorazik? Mert az en egy evesem eszik velunk valami hideget. Kifli felvagott amit mi, majd furdes utan ket deci tapszert es alazik este fel 9-9 tol reggel 7- fel nyolcig, ugy, hogy fogai is jonnek.

Ejszaka nem kellene vele tevet nezni az biztos. Probald meg lefektetni fel 9 kor. Szerintem korai az este 7 es lefekves.

Bolcsi nem bolygatta meg az eletet? Gondolom dolgozni mentel vissza. Hogy tudsz igy dolgozni, ha ejjel nem pihensz? Valamit surgosen valtoztatnod kellene.

Masik. En nem adnek eg evesnek feles tejet...lehet nem is jo neki. Tapszer nem ordogtol van vagy junior italt. Enyemek ket eves korig nem kaptak tejet, de valaki harom eves korig sem ad nekik tejet.

2016. okt. 8. 15:37
 2/7 Snorri ***** válasza:
Én is azt tudom javasolni, hogy próbáld kicsit tolni a lefekvést, ne adj neki tejet (én a rizstejre szavazok, mert a junior ital is tejfehérje), ne tévézz vele éjszaka, és ne adj neki üdítőt, ha felkel, csak vizet. Próbálj esetleg valamilyen nyugtató teát este (olvastam, vannak kifejezetten kicsiknek, persze természetes!) De egyébként simán bejátszhat a foga is a dologba...
2016. okt. 8. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Kakao szuper feldobja ot

Udito nem gyereknek valo

Ejjel korty viz es vissza sotet szobaba

Tv ???

Meg jobban ingerel

Nyugalom rendszeresseg es ritmus kell neki

2016. okt. 8. 16:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves első! A tápszert sajnos nem fogadja el, már több félét is vettem, junior italt is, mind a disznónak ment. Azért fektetem le már este 7kor mert már evés közben elalszik. Fel kellene ébresztenem gondolom 8 fele, de nincs szivem. Éjjel pedig ha fel kel sokára, akkor valamivel le kell kötnöm tv-vel, zenét szoktunk hallgatni rajta és nagyon nehezen de elalszik a földön. Igen visszamentem dolgozni d csak két naponta 4 órában, meg nem is a pénz miatt.
2016. okt. 8. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy. Fel fogom ébreszteni 8 fele.
2016. okt. 8. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyilván a tw dolgod, de ha nem a pénz miatt mentél vissza, akkor minek? Megéri egy egÉvest beadni bölcsibe? Ezeket az éveket semmi nem fogja visszahozni...
2016. okt. 8. 19:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Falun élünk, ha kimegyünk a játszótérre senki nincs! Jó esetben pár kisgyerek és focizó tinik. Közösségbe viszem napi pár órára, nem egész napra. Már szépen eszik egyedül mert ott megtanulta, van egy barátja akivel elvan, szóval szerintem jót tesz neki
2016. okt. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!