Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miert kel fel orankent ketoran...

Miert kel fel orankent ketorankent?

Figyelt kérdés
Kislanyom 4honapos, napkozben sem alszik egy oranal tobbet, es ejszaka is sokszor megebred forgolodik, nyugtalan. Cicin vissza alszik altalaban egybol! Talan a fogzas? Tippek?
2016. szept. 8. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A pocakja, a foga,a hülye idő, sajàt magàt ébreszti ( reflexmozgàsra sok baba felébred, erre jó a pólya).

Ha nem eszel olyat amivel jobban megdolgoztatod az emésztőrendszerét ( tejtermék, hüvelyesek, krumpli stb... Gyereke vàlogatja.)

Ha nincs megduzzadva az ìnye

Ha éppen pàr napja ugyanolyan az idő és nem folytonos vàltozàs van

Szorosan bebugyolàltad hogy ne ébredjen fel a reflexmozgàsokra

Akkor még lehet pl növekedés, mozgàsfejlődés miatti nyugtalansàg. Lehet szomjas, àlmodhat rosszat.

2016. szept. 9. 00:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam (1 éves) 6x kelt fel tegnapelőtt este, nem gondoltam arra, hogy fázna, mert ugyanannyi a hőmérséklet, mint szokott.. és fázott.. tegnap jobban felöltöztettem és átaludta az éjszakát. Sokmindenre gondoltam pedig hirtelen de erre..

Ezzel csak azt akarom írni, hogy ki tudja ezt megmondani. Millió ébredési ok van. Lehet tényleg a foga. Nem táplálsz még hozzá?

2016. szept. 9. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!