3 és 6 éves lányok emeletes ágyon? Férjem nagyon erősködik, hogy ez lenne a legjobb megoldás. Én nagyon féltem a gyerekeket. Szerintetek bevállaljuk?
Sosem vennek emeletes agyat.
Volt ebbol halaleset, nem is egy.
Legalabb azt vedjuk ki, amit ki tudunk.
Jolvan kerdezo, akkor miert irsz ki kerdest ?
Azt kerdezted, szerinted bevallaljatok- e, irtam szemely szerint EN nem vennek. Erre fel vagy haborodva, hogy de, sokan alszanak emeletes agyon, nem veszelyes . Akkor miert kerdezed a velemenyunk ??
Vegyel, ti dolgotok.
10-11-es vagyok.
Elgondolkodtam a belinkelt cikkeket olvasva...picit meg is ijedtem, ugyanis az ördög sosem alszik.
Tegnap este újra ellenőriztem a kislányom fölmászási technikáját, ügyesen mászik, de mi van, ha éjjel félálomban nem jól lép, vagy beakad a kis pizsamája...
A lelkére kötöttük a férjemmel, hogy ha felébred, azonnal szóljon nekünk, ne másszon le egyedül. Fel is ébredt, szomjas volt, szólt nekünk, meg is hallottuk azonnal, mert a mi hálónk mellett van közvetlenül a gyerekszoba. Átmentem, Ő feküdt az emeleten, még csak fel sem ült, és várta, hogy odaadjam Neki a poharat.
Ismerem a kislányom, nagyon komolyan veszi azt, amit mondunk Neki, főleg, ha kérünk Tőle valamit. Ő nem fog nekiindulni egyedül éjszaka. Amúgy pedig arra is felébredünk, ha egy nagyobbat fordulnak az ágyban, annyira Rájuk áll már a fülünk☺
A fiam jóval habókosabb, de amikor még Ő aludt fönt, Ő sem indult neki egyedül, mindig át kellett mennem Érte, és úgy áthozni magunk közé. Ez így mindannyiunknak jó. Közben pedig pont az a pozitívuma nagyon jelentős az emeletes ágynak, amiért a családok rászavaznak: rengeteg helyet tudunk spórolni vele a két szóló ágy helyett. A szobájuk 3/4-e játéktér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!