Szedhetem folyamatosan így? Egyáltalán ez a legjobb megoldás?
A terhességem elejétől görcsölt a vádlim, de a 20. héttől nagyon durva lett. Már azt csináltam este az ágyban, mint egy epilepsziás, komolyan, állandóan mozgatnom kellett a lábam. A háziorvos ajánlotta, hogy kevés a napi kettő Magnerot, szedjem 3-szor kettesével. Magyarul reggel, délben, este 2 szem Magnerot.
Biztos, hogy nem árt ez a babának? Én nagyon soknak érzem, mert most fogom tölteni még csak a 28. hetet vasárnap. Ráadásul a hasam ugyan úgy keményedik, naponta 3x 4x is. Viszont a lábgörcs drámaian lecsökkent.
A háziorvos szerint be fognak fektetni Magnézium infúzióra, ha nem szedek ennyit.
Szerintetek? Pénteken megyek a védőnőhöz, 22-én a nőgyógyászomhoz. majd tőlük is megkérdezem természetesen.
És azt honnan tudhatom, hogy a kalcium vagy a magnézium a kevés?
A biztonság kedvéért szedjek kalciumot is? Már így is annyi tablettát szedek...arra gondoltam a múltkor, lehet, hogy nem is kellene. Mint egy haldokló, komolyan...
ott van a Trimeszter, a Magnerot, a vastabletta, amit be se tudok venni a sok magnerot miatt...(egyszerre nem lehet, mire bevenném, megint jön a magnézium....)
Most épp Milgammát írt, hátha az idegek szórakoznak a keresztcsont tágulása miatt....Szerintem csak találgat.
Viszont az elejétől görcsöl a lábam, és akkor még nem tágult a keresztcsontom.
Valószínűleg szülésig így lesz, csak az a baj, hogy tegnap éjjel is csak 1:45-ig aludtam egyhuzamban, onnantól már mászkálgatnom kellett...meg felpolcolni, kenegetni, de nem sokat használt sajnos.
Valakinek esetleg tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!