1 éves gyerkőcötök hogy bírta a nyaraláson az altatást?
Szerintem fontos hogy legyen egy megszokott "környezet", amit viszel magaddal. Gondolok itt az utazóágyra, alvós plüssre, altatási rutinra.
Akkor csak a szoba lesz új, de ha bekerül az agyikóba, otthon fogja érezni magát.
14 hónapossal most voltunk először máshol aludni de katasztrófa volt pedig köztünk aludt mint itthon is, de hiányzott az alvási rituáléja az itthoni környezet pedig vittem az ágyneműjét meg úgy altattuk mint itthon de nagyon nem tudta hogy most aludni kéne, 11kor jó ha elaludt délután meg egyáltalán nem akart.
1 éjszakát maradtunk csak így, de lehet a te fiad rugalmasabb mint az enyém :)
A lanyom nem tul jó alvo (most mar 3 eves) de az utazasoknal soha se volt baj. Az elso este mindig rosszabb volt barhova mentunk, ez annyiban nyilvanult meg hogy a szokasosnal mondjuk egyszer ketszer tobbszor felriadt. De a 2. Ejszakatol kezdve szinte mindig ataludta az ejszakakat.
10 honaposan a balatonon toltottunk egy hetwt, utazo agyban aludt (szopibol raktam at alvo allapotba) es az elso este kivetelevel szepen ataludta.
16 honaposan a horvatoknal voltunk, oda csak agyvedot.vittunk mert akkor mar otthon is nagy felnott egyszemelyes agyon aludt, ott elso ejjel mondjuk legurult az agyrol.de ettol.fuggetlen nagyjabol ott.is ataludta az ejszakakat :) mi sme utaztunk amugy vele nagyon, mondjuk anyosomek videkiek de naluk sajat racsos agya volt, es ott harom negy napokat eltoltunk igy 2-3 havonta...de az sem nevezheto rendszeresnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!