Baj, ha a másfél évesem nem ragaszkodik semmilyen alvós/játszós rongyihoz?
Figyelt kérdés
Ennyi idősen azért már van minden babának, el sem lehet venni tőlük. Ismerősöméknél 10 évesen is még azt szorongatta. Van pár plüss a kiságyban, de csak félredobja őket. Amúgy, ha kap egy úja plüsst, nagyon örül neki, pár percig szorongatja is, tetszik neki, de nem igényli, hogy kézben szorongassa, vagy azzal aludjon el. 3 cumi van a kiságyban, világítósak. Egyet bekap, amikor megy aludni, kettő a kezeiben, azokkal játszik, amíg elalszik. Lehet, hogy neki ez tudatosult, hogy azok az elalvást segítők? Amúgy, ha nappal kéri és mondom, hogy nem kell cumi, csak az alváshoz, akkor nem is érdekli, elfogadja, hogy az csak alváshoz kell.2017. júl. 1. 11:47
11/14 anonim válasza:
A lányomnak csak alváshoz kell, volt olyan időszak mikor napközben is hurcolászta magával (házon belül), de ha bármi baja volt nem foglalkozott vele! Hiába vittük el pl ha oltást kapott, eldobta a fenébe stb
12/14 anonim válasza:
Egyik gyerekemnek sem volt ilyen kedvenckeje
Mondjuk cumijuk sem
De meg szokasuk sem igen volt
Szerintem teljesen jo ha nem szoktatod ra olyanta amirol kesobb bazi nehez leszoktatni mert mondjuk mar ciki
Pl az ovodast a cumirol 5 evesen ...
13/14 anonim válasza:
Én is ezen aggódtam. Aztán másfél évesen rákattant a kisfiam a kisautókra, járművekre, azóta ha megyünk valahova vagy alvashoz mindig kiválaszt egyet, anélkül nem lehet se elindulni se aludni. Elfogadtam hogy ő nem rongyis tipus, a plüssök se érdeklik. Csak a járművek.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. júl. 2. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!