Baj, ha a másfél évesem nem ragaszkodik semmilyen alvós/játszós rongyihoz?
Miért lenne baj? :)
A lányunkanak se volt sokáig, aztán a mamától kapott 2 jó nagy plüsst, azóta azokkal alszik, majdnem akkorák mint ő :D de rongyi megy ilyenek nem kellettek neki. Nyár végén lesz 2 éves.
Szerintem nem baj
Az én lányom kb fél éves korától alszik 1 bizonyos plüssel, most 3,5, néha elfelejti hogy van, de azért még azzal alszik.
A kicsi 16 hónapos, ő még szopizik, úgy alszik el hogy fogja a kezemet, úgy tűnik én vagyok az alvós állata :D amúgy ő semmilyen tárgyhoz nem ragaszkodik
Szerintem a tiédnek a cumik ezek
Nem baj hogy nincs :) biztos a cumi az!
Nálunk is a cumi a nyerő 👍
2 evesemnek sosem volt ilyesmije. Miert lenne ez baj ?
Komolyan neha olyan kerdesek vannak...
"Ennyi idősen azért már van minden babának, el sem lehet venni tőlük"
Tényleg?
Nekem ez új.
Családban és ismerősk között inkább csak akkor lett, amikor bölcsibe vagy oviba mentek. 1,5 évesen pedig még kevesen kerülnek közösségbe.
Azért gondoltam, hogy baj, mert szerintem ezt önmaguk megnyugtatására használják, mint az ujjszopást, stb, amikor éppen nincs ott anya, és nem tudom, hogy őneki ez miért nem kell? Ezért kérdeztem nyilván, mert nem tudom, hogy ez baj-e?
Az olyan kérdésekkel, amiket nem értesz 7-es, ne foglalkozz, lapozz! Magadat sem idegesíted vele, és nekem is csak hasznos válaszok érkeznek majd. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!