Kinek mikor alszik el este masfel eves gyereke?
Én is kíváncsi vagyok a titokra :-)
9-9.30 körül alszik el.
Nálunk is 7 körül fürdés, utána tejcsi, mese és jó éjszakát, 8-ra alszik.
Én nem mondom hogy semmi nem írhatja felül, de nemrég elutaztunk egy baráti társasággal, volt több kisgyerek, gondoltam fent lehet este ameddig akar. 19:45kor már fogta az alvós maciját :D
Nálunk is nyolckor alvás van, iskola időszakban a nagyok molyolása miatt néha elhúzódik fél kilencig, de tovább soha.
A napirendből a vacsi, alvás nálunk is szent és sérthetetlen időpont.
Első vagyok. De hogy csináljátok?
Nekem fél 10-nél előbb ritkán alszik el és így is felkel 6-kor reggel. Délben másfél vagy 2 órát alszik és este még így sem álmosodik el előbb.
Ahhoz hogy 8-kor elaludjon kb délelőtt 10 után már nem kéne aludnia, de az meg nem életszerű egy másfél évesnél.
Fél 8-kor már alszik. 6 és 7 között fürdetjük, utána vacsi, fogmosás, alvás.
A "titok" talán hogy iszonyatosan koránkelő. Reggel fél 6-kor ébreszt. Délben 2 órát alszik. Elfárad estére.
Az èn babám ugyan csak 1 èves, de ö is 8-kor megy aludni 4 hónapos kora óta. Nálunk is köbe vèsett a 7 órai vacsi, 7:30-kor fürdès. Az esetek 90%-ban 8-kor alszik, nèha fèl9-re kitólodik ha mondjuk dèlutàn 5 után vmiért bealudt mondjuk kocsiban hazafelè jövet egy fárasztó program utàn. Nem kell annyira koràn reggel, 7:30-8:30 között.
Mèg az elejèn egy alvàstrèning könyvben olvastam, hogy minèl hamarabb megy aludni egy baba, kisgyerek annál többet, jobban ès tovàbb alszik. Tehát meglepö módon a kèsöm fekvö babàk koràbban kelnek. Èn akkor kezdtem el fokozatosan hamarabb altatni, mert születèsekor ö is fèl10-10 felè aludt el.
Nekem a nagy már 4 éves. Kiskorától fél8-kor ment ágyba,eltérés max havi egyszer volt ettől. Most is fél9-kor tv lekapcs,és alvás.
A pici is alszik 8-kor már,ő 4hos.
Nemsoká lesz az esküvőnk,délbe,este jövünk haza alvás időre szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!