Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kinek mikor alszik el este...

Kinek mikor alszik el este masfel eves gyereke?

Figyelt kérdés
Az en lanyom este 8kor mar alszik. Az egyik baratnom teljesen ledobbent, hogy hogyan csinalom, mert neki nem sikerul, 10-11kor alszik el a gyereke es o csak ilyeneket ismer. Tenyleg ennyire kirivo eset h normalis idoben alszik a gyerkocom? Kicsi koratol szent volt a napirend, az este 7 orasi furdeshez ragaszkodom, semmilyen program nem irhatja ezt felul, este 7re mindig itthon vagyunk.
2017. febr. 15. 13:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%

Én is kíváncsi vagyok a titokra :-)

9-9.30 körül alszik el.

2017. febr. 15. 13:27
 2/18 anonim ***** válasza:
Fél 9-kor altatom. Van, hogy küzdeni kell vele, pedig már összeesik. Nagyon ritkán húzódik el.
2017. febr. 15. 13:30
 3/18 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk is 7 körül fürdés, utána tejcsi, mese és jó éjszakát, 8-ra alszik.

Én nem mondom hogy semmi nem írhatja felül, de nemrég elutaztunk egy baráti társasággal, volt több kisgyerek, gondoltam fent lehet este ameddig akar. 19:45kor már fogta az alvós maciját :D

2017. febr. 15. 13:32
 4/18 anonim ***** válasza:
49%

Nálunk is nyolckor alvás van, iskola időszakban a nagyok molyolása miatt néha elhúzódik fél kilencig, de tovább soha.

A napirendből a vacsi, alvás nálunk is szent és sérthetetlen időpont.

2017. febr. 15. 13:33
 5/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok. De hogy csináljátok?

Nekem fél 10-nél előbb ritkán alszik el és így is felkel 6-kor reggel. Délben másfél vagy 2 órát alszik és este még így sem álmosodik el előbb.

Ahhoz hogy 8-kor elaludjon kb délelőtt 10 után már nem kéne aludnia, de az meg nem életszerű egy másfél évesnél.

2017. febr. 15. 13:36
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Fél 8-kor már alszik. 6 és 7 között fürdetjük, utána vacsi, fogmosás, alvás.

A "titok" talán hogy iszonyatosan koránkelő. Reggel fél 6-kor ébreszt. Délben 2 órát alszik. Elfárad estére.

2017. febr. 15. 13:36
 7/18 anonim ***** válasza:

Az èn babám ugyan csak 1 èves, de ö is 8-kor megy aludni 4 hónapos kora óta. Nálunk is köbe vèsett a 7 órai vacsi, 7:30-kor fürdès. Az esetek 90%-ban 8-kor alszik, nèha fèl9-re kitólodik ha mondjuk dèlutàn 5 után vmiért bealudt mondjuk kocsiban hazafelè jövet egy fárasztó program utàn. Nem kell annyira koràn reggel, 7:30-8:30 között.

Mèg az elejèn egy alvàstrèning könyvben olvastam, hogy minèl hamarabb megy aludni egy baba, kisgyerek annál többet, jobban ès tovàbb alszik. Tehát meglepö módon a kèsöm fekvö babàk koràbban kelnek. Èn akkor kezdtem el fokozatosan hamarabb altatni, mert születèsekor ö is fèl10-10 felè aludt el.

2017. febr. 15. 13:47
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a nagy már 4 éves. Kiskorától fél8-kor ment ágyba,eltérés max havi egyszer volt ettől. Most is fél9-kor tv lekapcs,és alvás.

A pici is alszik 8-kor már,ő 4hos.

Nemsoká lesz az esküvőnk,délbe,este jövünk haza alvás időre szintén.

2017. febr. 15. 13:58
 9/18 anonim ***** válasza:
8-kor alszik el a 17 hónaposom. Fél 6 - 6 között kel, ez a "titok".
2017. febr. 15. 14:21
 10/18 anonim ***** válasza:
20 hos. 9-re mar alszik altalaban, kb 7-kor kel. De ebred ejjel. Tobbszor. Nappal 1x, neha 2 x alszik, nem tobb, mint 1-2 orat.
2017. febr. 15. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!