Kinek mikor alszik el este masfel eves gyereke?
Figyelt kérdés
Az en lanyom este 8kor mar alszik. Az egyik baratnom teljesen ledobbent, hogy hogyan csinalom, mert neki nem sikerul, 10-11kor alszik el a gyereke es o csak ilyeneket ismer. Tenyleg ennyire kirivo eset h normalis idoben alszik a gyerkocom? Kicsi koratol szent volt a napirend, az este 7 orasi furdeshez ragaszkodom, semmilyen program nem irhatja ezt felul, este 7re mindig itthon vagyunk.2017. febr. 15. 13:19
11/18 anonim válasza:
18 hós lányom 8 kor fürdik, 9 re már alszik. 6-7 között kel reggel.
Nekem is kel még éjjel, azért toltuk el 1 órával a fektetést.
A szomszédék 2 évesét is nagyon nehéz időben lefektetni, az anyuka azt mondta hogy elvannak csúszva sajnos 2 órával...
Neki is 10-11kor alszik el, de reggel 10 alszik...
12/18 anonim válasza:
Nekem van a 4 évesem meg a4 hónaposom. A nagy már 2 éve nem alszik itthon. A kicsi meg 2x30 percet,vagy 3x10 percet. Ha a fejemre állok,akkor is kipattan a szeme és max. heti egyszer alszik 1-2órát,de csendbe van,szóval...
13/18 anonim válasza:
Mármint délbe nem alszik ,csak oviba :D
14/18 anonim válasza:
Ikreim vannak es masfel evesen mindketto mar aludt este 8-kor, legkesobb fel 9-kor. Most 2 es fel evesek es delutan alszanak kb 1 orat es este 9-kor elmennek aludni.
15/18 A kérdező kommentje:
Baratnom kislanya reggel alszik akar fel9ig is. Szerintem emiatt (is) vannak elcsuszva a napirenddel. Javasoltam neki h keltse fel 7-fel8kor a kislanyt es par nap alatt beallithatja az uj rendet, de jott a "szegeny gyerek aludjon ameddigakar" es az "orulok h nekem sem kell 7kor kelni". Ja,hat igy nehez:) az enyem este 8tol reggel fel7ig alszik. Utalok koran kelbi, minden reggel szenvedek, de elfogadtam h a kislanyomnak ez a bioritmusa. Es az estek legalabb nyugodtan telnek, 8 utan meg a paromra is jut ido.
2017. febr. 15. 21:12
16/18 anonim válasza:
15 hónapos a kislányom, este 8-fél 9 körül alszik, reggel 8-fél 9 körül kel. A "titok", hogy napközben 1-2 óra körül alszik 40-50 percet.
17/18 anonim válasza:
Az en fiam is koranfekvo, 8tol (ritkan fel9tol) alszik mar. De vele eppen forditva volt bajos az alvas, o sok honapos koraig kb felutan 5tol akarta az ejjeli alvasat aludni es nagyon nehezn toltuk csak ki. Ha jol emlekszem csomo ideig 7kor fekudt mert addig tudtuk csak kihuzni (de lehet hogy meg annal is korabban). Aztan szep lassan kitoltuk 8ra. Ez mar nagyon regota fix.
18/18 mi a fene válasza:
Egy napilapban olvastam nemrégen, hogy du. már ne egyen a gyerek csokoládét,és ne igyon kakaót, akkor könnyebben elalszik. A citromfű teát javasolják inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!