Oldalan alvo babanal mit csinaltok, hogy ne follyon ki ejszaka? Vagy milyen pelust hasznaltok?
Sokat ficereg, igy a hagyomanyos pelusok gyakran felig lecsusznak, ha nem, akkor is kifolyik valahol minden ejjel.
Kb. 2 honapja a Pampers Premium Care Pants van ejszakara, es max heti 1x folyt ki eddig, ami szuper.
Most viszont sorozatban a 3. ejszaka csereltem at mindent...
Nem lehet,hogy rossz meretet hasznaltok,vagy rosszul adod ra?tul lazan pl.vagy a fodrokat nem igazitod meg.
Mindharom sokat aludt oldalt,es soha nem folyt ki semmi.
Hasznaltunk pamperst,liberot,huggiest,zold tescosat,gazdasagost,rossmanosat is.
A fodrokra figyelek mindig a labanal, es felhuzom rendesen. Mocorgaskor esetleg elcsuszhat.
Ez a bugyipelus az oldalanal folyik ki, ahol csak az gumirozott resz van, de oda el se kellene jutnia a pisinek szerintem...
Az a baj, hogy a sima pelenkat leficergi. Akar mennyire szorosan van rajta, lecsuszik mert forog a kisagyban, rugdos, biciklizik. A bugyipelus nem csuszik le... csak mostmar meg az is kifolyik, oldalt...
Body van rajta, de kikapcsoljuk, mert ha nagyon megteleik a pelus (ejszaka nem csereljuk) akkor feloldalra nyomja, es akkor is kifolyik...
Ez nekem sem all ossze,hogy tudja lemozogni a pelust?
14 hosom 12,5kilo.nappal a 12-25 os gazdasagos pelust hasznaljuk(a 4es mar kivsi volt) es van,hogy rajt van 6orat is,kozben 3orat alszik megsem mozogja le magarol.
Probaltal meretet valtani?lehet nagyobb kellene?mennyi idos gyerkoc?hany kilo?husisabb,vekonyabb?
6 honapos, eleg hosszu baba, vekony
Nappal minden rendben, mert 3-4 oranket cserelem a pelust, es csak 30-60 percet alszik.
Ejszaka viszont rengeteget mocorog, rugkapal, forog korben az agyban fekve, van hogy lokdosi magat es igy a feneke dorzsolodik a matrachoz...
Szinte mar minden pelenkat kiprobaltam, mind meglazul a derekanal es lentebb csuszik. Szerintem, hogy annyira mocorog megnyulik az a gumirozott tepozar resze az oldalan.
Este 8-kor kerul ra a pelenka, reggel 7-kor kel, akkor cserelem. A bugyipelenka nem jon le, csak most elkezdett kifolyni, holott eddig jo volt, es meg tele sincs.
6 hónapos a kisfiam,sokat mocorog forog mászik.
Dm-es babylove 3-as méretet használunk.Csak akkor folyt ki ha tovább aludt,(este 7-reggel 8ig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!