10 hetes babája másnak is nehezen tud aludni nappal?
Az én babám is nehezen aludt el és max 30 percet aludt de ebből max fele volt az, amit a kiságyban töltött. Ő 7 hónapos koráig ezt csinálta, majd elkezdett hosszabban aludni. (Kivéve mikor jöttek a szemfogai, az legalább olyan gáz volt, mint 2,5 hós korában)
Egyébként kendőben is felkelt, babakocsiban ordított, szóval nem segített nekünk se semmi.
Próbáld meg nem altatni.
A fiam ilyenkor egy csomót ébren volt, nem akart aludni. Hagytam hogy nézelődjön aztán ha elfáradt elaludt magától. Így én is megismertem a fáradtsága jeleit.
Simán el tudom képzelni hogy nem fáradt, nem akar aludni.
4es vagyok :)
A fiam is max fél órákat aludt. Aztán kiderült hogy "tudatlan" vagyok, ugyanis a babáknak körülbelül átlag fél órás mély alvási szakaszaik vannak. Tehát ha a fel óra környéken zajt hallanak, mocorog a hasuk vagy bármi, felébrednek. Ahogy ezt megtudtam, elkezdtem figyelni erre, kilincsre becsuktam a szoba ajtaját ha aludt és egyre többször volt akár 1 órás is az alvása.
Most 5 hónapos és van hogy már 2 órát is alszik. Ha fejlődnie kell, akkor biztos sokat fog aludni. Fiam is ilyen ugrásoknál volt hogy ijesztően sokáig volt csendben, folyton hallgatóztam hogy felkelt-e már? Vagy csak nem hallom? És aludt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!