Miért fordul át hátról hasra éjszaka alvás közben hat hónapos lányom?
Ne hatagudjatok, de szörnyűek vagytok néhányan. Aki babát vállal tudja, hogy éjszakázással jár.senki nem tartott fegyvert a fejetekhez, hogy szülnötök kell és ezek a kis teremtések látják a kárát.
Igen, ebben a korban teljesen normális, hogy átfordulnak, de nem tudnak visszafordulni. Még gyakorolniuk kell és ugyan mit csinálna egy baba síráson kívül, ha bajban van. Téged hív, rád támaszkodik. Az, hogy nem tud visszaaludni, a ti hibátok. Ha az első perctől arra szoktattad, hogy csak cicin aludt vagy ringattad, akkor miért várod el tőle, hogy tudja hogyan kell?
A felvesz letesz módszer meg borzasztó barbár. Fokozatosan, rengeteg türelemmel kell megtanítani egyedül aludni. Ha cicin alszik, akkor wlőször cici, ha elaludt vedd el, ha felébred akkor újra és ezt ismétled, addig, amíg már nem ébred rá. A következő, hogy nem hagyod cicin elaludni, cumit adsz neki és mellette maradsz, nem engeded, hogy játszon vele. És így tovább addig, amíg már nem lesz rád szüksége. Nem is tudom mit vártok ilyen pici babáktól, akik csak tőletek függenek... ti vagytok a mindeneik és ennek fordítva is így kellene lennie.... miatta nem alszok... remek. Hogy lehet ilyet mondani????? Nekem hosszú ideig átaludta az éjszakát, és mindig egyedül aludt el. Most a fogzás miatt fél óránként ébred és éjjel-nappal ringatnom kell, máshogy nem tud elaludni, de SOHA nem lennék rá emiatt dühös. Naná, hogy alig állok a lábamon, de én kértem őt, ő a mindenem és csak sajnálni tudom, hogy nem tud aludni. Ez nekik sem jó, higyjétek el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!