Miért fordul át hátról hasra éjszaka alvás közben hat hónapos lányom?
Esetleg mostanában tanult meg átfordulni?
Gondolom azért egyszerűbb sírni, mert álmában nem tud visszafordulni és nem tud visszaaludni.
4es vagyok. Igen, arra értettem hogy ne korlátozd, hogy ne szűkítsd be az ágyát. Szerintem ez nem jó. Még akkor se, amit írtál, hogy se így se úgy nem jó.
Ezt igazán mindig csak megtippelni lehet, hogy miért kelnek éjjel a babák, gyerekek.
Másfél éves a lányunk, egy hónapja volt, hogy minden éjjel felkelt, és 2 órába telt visszaaltatni. Nekem is, az apjának is. Egy macska se tudott volna kiosonni mellőle, mert arra is felkelt hacsak felálltam, ami nem igazán jár hanggal :) magam mellé nem tudtam venni, mert szó szerint a fejemre mászik, és nem kapok levegőt.. csak vergődik köztünk. Így 2 hétig felváltva mentünk be éjjel hozzá, és virrasztottunk 2_3 órákat. Mai napig nem tudom mi volt a baja, foga azóta se jött ki, minden mást ugyanúgy csináltunk. Nem akart játszani meg ilyenek, aludni akart, de se ölben nem volt jó neki, se ha a kanapén ültem és csak vártam, se ha leültem mellé és simogattam, csak üvöltött.. de túléltük.
Te nem tudnál vele aludni? Akár a ti vagy az ő szobájában? Próbálj több dolgot, reméljük hamarosan vége. Lehet az idegrendszeri érés, növekedési ugrás stb.
Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!