2 hete minden éjjel kel, eddig jól alvó lányunk? Valakinek hasonló?
19 hónapos a lányunk. 5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, 10-12 órákat. Este 8-9 től reggel 8-9ig.
Nem tudom mi lehet a baj. Egyszer volt pár ilyen nap, akkor a foga miatt volt. De most nem látok semmit, egész nap semmi baja, eszik iszik rendesen, nem fájlalja semmijét. Víz is van bent nála.
Az hogy felkel, még hagyján, de legalább 2 órán át fent van. Az ölemben pihen, elalszik de amint lerakom üvölt mint a sakál, toporzékol. Ez megy 1-2 órán át. Aztán vagy sikerül leraknom, vagy "belenyugszik" és marad az ágyban, elalszik. Mondom neki itt vagyok, ülök a kanapén, aludjon. És tényleg lábujjhegyen osonok ki.
Magam mellé nem tudom venni, mert szó szerint a fejemre fekszik. Konkrétan nem kapok levegőt tőle.
Volt esetleg valakinek hasonló? Mi volt a gond? És mi volt nálatok a megoldás?
Kislányomnál két évesen volt egy ilyen időszak, már én is azt éreztem, hogy sírva fakadok ha felkelt, mert tudtam, hogy akkor 1-3 órát tuti fent leszünk.
Bő három hónapig tartott ez, aztán egyik napról a másikra hogy jött el is múlt. Azóta sem tudom az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!