Ez most komoly?

Figyelt kérdés
Lassan 6 hónapja nem alszok,két-három órákat az első ébredésig este,mert mindig volt,van valami.Hasfájás,mozgásfejlődés,idegrendszer éretlenség stb.Miért hajnalban kell gyakorolnia lányomnak az átfordulást közvetlen mellettem a babaöbölben úgy,hogy sírás és kínlódás legyen a vége?Nem tudom letenni szoptatás után sem a hátára sem a hasára,oldalára aludni.Más is volt,van így?Mi a teendő?3 éves koráig kialvatlanság,fáradtság...stb.amíg nem adjuk óvodába s nem tanulja meg úm.a rendszert?Hogy este alszunk?Nem értem... :-(((((
2017. márc. 2. 06:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Nem tudsz valakitől segítséget kérni? Aki csak egy napra átveszi a babát, amíg te alszol egy hatalmasat. Nagyszülők? Barátok? Ha szoptatsz, akkor is megoldható, mert lefejed. Elég csúnya vége lehet annak, ha sokáig nem alszol, mint összeesés, és az állandó ingerültség sem tesz jót neked, meg persze a babának sem. :(

2017. márc. 2. 09:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én fiam is nagyon sokszor néha 10x is kelt éjjel 6-7 hónapos korig, utána 3-4 alkalommal, ekkor a reggel ráadásul hajnal 5 lett nem tudtam mit csinálni vele és nagyon álmos voltam. 10 hónapos kora körül elmaradtak az ébredések ha nem jött foga, ugyanúgy korán kelt, 14 hónapos kora óta fixen átalussza az éjszakát és 6-7 között kel. Nem vagy egyedül, lesz majd jobb is! Dőlj le nappal is, amikor csak megteheted!
2017. márc. 2. 09:40
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos ez ilyen buli. A nagyobbik lányom 5 hetes kora óta átaludta az éjszakát, egy ágyú sem ébreszthette volna fel. A kicsi 3 évesen aludta át először. Ez akkor volt gáz, amikor 2 éves korától bölcsibe járt, én meg már dolgoztam. Máig nem tudom hogy éltem túl azt az 1 évet.
2017. márc. 2. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Ezért bölcsibe adni?

Attól nem fogg jobban aludni, állandóan beteg lesz meg nyűgös

2017. márc. 2. 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Detto mint a 3#-as valaszolo csak 17 honapos lanyommal!
2017. márc. 3. 00:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért kell lepontozni? Valaki szerint tényleg a bölcsi a megoldás?
2017. márc. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!