Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinek már átalussza a babája...

Akinek már átalussza a babája az éjszakát az hogyan alakult ki? Éjszaka egyre később kelt, vagy egyszercsak nem kelt éjszaka?

Figyelt kérdés
És utána hogyan alakultak a nappalok? Sűrűbben evett? Köszönöm a válaszokat.
2017. márc. 1. 09:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kb 2 hós korától alussza át teljesen, most 10 körül eszik este, és reggel 9-fél10 közt kel. Előtte 1x felkelt még olyan 4-5 közt, kb 2 hetes korától. Előtte 3óránként, mindegy volt, hogy éjjel vagy nappal.

Most így néz ki: reggel 9 felé kel, eszik, 12kor eszik, alszik, 3-4közt eszik, 6körül fürdés, eszik, alszik kb 1 órát, majd 10kor eszik és alvás. Előtte ugyan ez, csak hajnalban is evett 1x. Most 6 hós

2017. márc. 1. 16:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :) Kisfiam 7 hetes, kíváncsi voltam mire számíthatok. Persze tudom, minden gyerek más, de mégis :) Az első babám már 1 hetesen átaludta az éjszakát, kb fél 10- reggel 5ig :) Így most elég fura a hajnali evés, bár csak egyszer kelünk szerintem ez szupi. Csak muszáj reggelente fél 7-kor keltenem mert a nagyot vinni kell az oviba. Valakinek hasonló helyzet (2 gyerkőc)? mégegyszer köszönöm :)
2017. márc. 1. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!