Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek miért? Eddig kb 4...

Szerintetek miért? Eddig kb 4 óránként kelt éjszaka a hat hetes babám, két napja kb 1-2 óránként. És nappal is sokkal többször akar szopizni.

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 01:45
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Növekedési ugràs. Több cicizés amìg újra be nem àll a kereslet kìnàlat.
2016. szept. 6. 01:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Az ilyen sürün van? Multhéten is ez volt, akkor a cicim is fájt. Most nem fájnak.
2016. szept. 6. 03:24
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Hülye!!! Erre nem lehet mit ìrni!

1, ha azt ìrod, eddig 4 órànként kelt- az nem azt jelenti hogy múlt héten is "ez" volt.

2, a múlt hét az két napja volt, te pedig ìgy tetted fel a kérdést is.

3, a növekedési ugràsnàl 2-4 nap mìg beàll a dolog

4, senki sem gondolatolvasó, és nem ismeri a problémàdat, ha nem tudod normàlisan feltenni a kérdést, akkor felesleges kérdezned, mert nyilvàn nem a megfelelő vàlaszokat kapod

2016. szept. 6. 06:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Én csak annyit tudok mondani hogy te egy kötözködö idiota vagy!!Mult hét elején volt es én ezt nem rosszbol kérdeztem.Csak egy kérdés volt,még a zöld jelet is kaptad. Mièrt kell rögtön igy válaszolni nem értem.jo itt kiélni magad mi?
2016. szept. 6. 07:32
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy a másik válaszoló is írta, bár nem túl kedvesen, így látatlanban nehéz ez. Több oka is lehet, pl hasfájás, kevés tej, félreértelmezed a jelzéseit, ezért többször teszed cicire, ő meg persze elfogadja, vagy fázik éjjel stb. Amit tudok tapasztalatból, hogy folyamatosan változnak a dolgok nálunk, kb 7-10 naponta változik a napirend, így nem tudtam sose stabilan kijelenteni, hogy ez most így meg úgy van. Most fél éves a fiam, úgy látom kezdenek stabilizálódni a dolgok, de aztán ki tudja meddig. Tehát várj kicsit az aggódás helyett, lehet holnaptól meg 5-6 órát alszik éjjel.
2016. szept. 6. 07:45
 6/8 anonim ***** válasza:
600 milliószor lesz még olyan , h többször kel ejjel. 1000 millió oka lehet. En is hadakoztam az elején, de mást nem tehetsz mint tűrsz, úgysem tudsz mit csinalni. Még 1-1,5 evesen is lesz olyan , h ébred de nem tudod mitől. Sot még utana is. Ez van. El fog múlni.
2016. szept. 6. 09:38
 7/8 anonim válasza:
Az én babóm picinek végig aludta majdnem a teljes éjszakát. Elkezdett nőni és kb 5 hónapos kora óta ( most tölti az egyet ) esténként legalább óránként egyszer felkel cicizni. Mást nem fogad el se teát se cumit.. Este ugye már rendes ételt eszik be is kajázik de 1 óra múlva kell a cici.. Több oka is lehet ilyenkor türelmesnek kell lenni. Lehet pár nap múlva kinövi de rosszabbik esetben mint nálunk hónapok kérdése :)
2016. szept. 6. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod utolso :)
2016. szept. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!