Lubbany kérdése:
Azt hiszem a kisfiam rákapott az éjszakai evésre.9 hónapos. Mit tanácsolnátok?
Figyelt kérdés
3-7,5 hónapos koráig nagyjából végigaludta az éjszakákat 5 előtt nem is kelt nagyon. Mióta felállt, azóta viszont 1 és 3 között mindig enni kér. fél9kor fektetjük akkor eszik utoljára 230 tejpépet. Ezzel aludt régen... de most nem, igazából bármit adunk vacsira felkel, és én úgy vettem észre inkább megszokás miatt. Ugyanakkor ha felkel akkor nyilván már éhséget is érez, mivel 5 órája vacsizott. Nagyon nem szeretném ha rákattanna, mert rémisztgetnek, hogy 2éves koráig ez lesz ha rákap.... inni nem kér, és sétálgatni sem tudunk vele, mert nem nyugszik meg...sír éhes sírással, ha evett egyből visszaalszik.2017. jan. 12. 16:16
11/14 anonim válasza:
Teát (ami kifejezetten babáknak van, tehát koffein és cukormentes), nem inná meg esetleg? Vagy kakaó (tényleg csak minimális, hogy legyen valami íze), több tejben? Én ezeket is szoktam ajánlani, utóbbit jobban kedvelték.
12/14 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni, hogy mégis inkább csak szomjas, lehet, hogy így télen túl száraz a szoba levegője. A víz meg nem esik jól neki, mert hideg és/vagy nincs íze.
De lehet, hogy tényleg éhes, este nem tud annyit enni, hogy kitartson reggelig.
13/14 anonim válasza:
Ugyan igy vagyunk.szinten 9 hos.
Nem minden ejjel kel fel,de ha felkel 2-3 kozott teszi es csak tapszer utan alszik vissza.viszont cserebe ilyenkor reggel 7-8 ig is szunyal.
14/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam teával itatni, nem kell neki... Szerintem már mindent próbáltam, csak a sírni hagyást nem (mert ilyet is olvastam), de azt nem is szeretném. Meg (nyilván sokan mondjuk ezt) de az én fiam a végletekig tudna sírni ha hagynám... nála ez nem vezetne megoldáshoz én is ilyen voltam :) Nekünk is az a mázli hogy utána 7 ig 8ig alszik. Kivéve ha közbeszól néhány fog.... :-/
2017. jan. 12. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!