Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Először találkozom a barátnőm...

Először találkozom a barátnőm 7 éves fiával. Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Volt már valaki így? Más mit rontott el? Mire kell ilyenkor figyelni? Hogyan lehetek jó fej vele?

Kicsit izgulok miatta.

2016. jún. 18. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyugi.rendben lesz minden!

Én forditott helyzetben voltam,nekem volt 7éves a fiam,mikor a párommal találkozott(férfi)

Annyit tudnék mondani,hogy tartsd szem előtt,hogy ő egy gyerek. Nem robot és nem gombnyomásra működik :-)

Egyébként ha figyelsz rà,meghallgatod már nyert ügyed van.

Drukkolok! :-)

2016. jún. 18. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja. Jópofizni nem kell, légy természetes. A gyerek érzi, ha valaki erőlködik, nem őszinte. A legtöbb 7 éves jó fej, értelmes, beszélgess vele, érdekeljen az élete. Majd írj, mi volt.
2016. jún. 18. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem még az jutott eszembe, hogy bár nem tudjuk a háttérsztorit (mi van a kisfiú apjával), de ha elváltak, és szokott találkozni az apukájával, akkor előfordulhat, hogy hozzá fog hasonlítani téged.

Snassz példa, de mondjuk játszotok valamit, mire a gyerek azt mondja: „Az apukám sokkal ügyesebb.”

Ilyenkor is tartsd észben, hogy gyerek, és tök természetes, hogy téged az apja konkurrenciájának érez. Szóval légy türelmes, ne sértődj meg ilyesmin, ne mondj semmi rosszat az apjára adott esetben. Ha normálisan, érdeklődően de nem tolakodóan viselkedsz, nem lesz semmi gond.

2016. jún. 18. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Igaz nekem keresztfiam van 6 éves, de tegnap találkozott a párommal.

Jól elvoltak, elmentünk mekizni és állatkertbe. Úgy érzem nagyon jól kijöttek ráadásul megengedte keresztfiam hogy barátkozzak a párommal :D

Ma már együtt ettek csokit, és legóztak :)

2016. jún. 18. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!