Mit rontottam el?
Környezetben elöknek megvan az a hibaja h barmi törtenik mindenre azt mondjak csak a te hibad . Ilyen mindenki környezeteben van.
Ninvs igazuk . Csak felueletesek es nem erdekli öket a valosag .
Arrol van szo , h igy nö fel egy kisgyerek. Vannak fejlödesi fazisok , amikor a gyerek gyakrabban sir , idegrendszeri érés, stb.
Ilyen fazisok folyton lesznek .
A gond az h iskolaba tanitani kene az embereknek mit jelent egy kisgyerek a " való világban ", nem a facebookon , filmeken , hanem a valosagban.
Nem sokan vallalnanak, ha megtapasztalnak idöben h milyen mikor orankent ebreszt ejjel egy gyerek isten tudja hany evig .
Erröl ennyit .
Kamaszkoraban jol fog aludni
Nem a te hibád! Vannak babák akik korán átalusszák az éjszakát de teljesen normális, ha nem. A mozgásfejlődés is negzavarja őket, képzeld csak el! Pár hónapja még úgy feküdt, ahogy letetted. Előbb a forgás, majd mászás stb, ez sok nekik. Ilyenkor van a szeparációs szorongás is, muszáj megnézni, hogy anya megvan-e még, éjjel is.
Nézd, nekem 3-4 hónaposan a kisfiam átaludta az éjszakát. Ennyi idősen viszont nem számoltam hányszor kelt fel átlagosan. Ráadásul eddig elég volt éjjel visszaadni a cumit (4,5 hónaposan kezdett ébredni rögtön sokszor minden éjjel) de olyan 7-8 hónapos kora körül igényelte, hogy visszarázzam a fenekét és csak akkor tudtam kijönni tőle, ha már rendesen elaludt. Nappal megmozdulni se tudtam tőle. 9 hónaposan sorban jött 6 foga is. 11 hónaposan elindult és 1 éves kora körül elkezdett meglepni az átaludt éjszakákkal, ami megint nem tartott sokáig, mert a kisörlők jönnek. Szóval ez ilyen, nehogy már magad hibáztasd! Kinek mit dob a gép.
Nem akarlak elkeseríteni, de a fiam négy évesen kezdte átaludni az éjszakát.
Most már semmi gond, de hosszú volt az út. Ja és nem érzem magam hibásnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!