Hason altatom, légzésfigyelővel, nem lehet gond, igaz?
logikátlan, hogy a te mozgásod érzékelné. de ki is próbálhatnátok, hogy megnyugodj. párod kiveszi a gyermeket, te maradsz az ágyadban.
(a bölcső ha jobbra balra leng, az nem egészséges, csak jelzem, a gyerek szédülhet, hányingere is lehet.)
A buksiját emelgetheti nem lesz semmi baja, lényeg h más ne erőltesse h tartania kelljen.
Ha elfárad úgy is leteszi magát. Nem tud ártani magának :)
(ha felemeli a buksiját nem nyomhatod le, vissza az ágyra..)
2, nappal akkor folyamatosan nézni kellene ezek szerint, mikor alszik? mert máshogy ugye nem lehet észrevenni a bajt.
Ki van ékelve a bölcső, nem leng :)
Én se tenném hasra Éjjelre.
Sajnos bölcsőhalál lehet nappal is, sőt nemrég olvastam itt, hogy valakinek a négy hónapos babája séta közben , a babakocsiban halt meg.
Viszont éjszaka mélyebben alszanak , te is alszol nagyobb rá az esély. Én nem kockáztatnék.
Egyébként nálunk is volt hogy a légzésfigyelőt nem riasztott be , mert az én légzésemet érzékelte, a kiságy 10 cm-re volt tőlem. utána messzebb raktuk a kiságyat, ez persze csak próba volt.
Igen!
Otthon nem mondjak ...
Az elso 6 hetben halalos lehet ha elkapja a baba, itt ket halaleset is volt nem olyan regen, ezert kapott ilyen nagy hangsulyt, es mondjak mielott hazaengednek.
Ugyhogy en maniakusan feltem ettol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!