Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem tudok visszaaludni...

Miért nem tudok visszaaludni éjszakai szoptatás után?

Figyelt kérdés

Két hónapos este cicin alszik el, aztán éjszaka 2-3 körül felkelek hozzá egyszer még. Fél óra alatt jóllakik, alszik tovább, de én egyszerűen képtelen vagyok visszaaludni. A testemen érzem hogy fáradt, pihenni volna jó, és nem, csak bámulom a sötétet és nem tudok elaludni. Persze egész nap fáradt és nyűgös vagyok, teljesen lemerülnek az elemeim és ez megy már 1-2 hete.

Citromfű kapszulát szoktam bevenni, erősebbet nem nagyon szeretnék, mert félek, hogy nem tudok felkelni a gyerekhez, ha kell.

Van valamilyen javaslatotok?

2016. szept. 27. 05:56
 1/5 anonim ***** válasza:
szoptass fekve, nálam bevált
2016. szept. 27. 06:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy megy, de nem velünk alszik, hanem kimegyek hozzá a saját ágyához. Amikor visszamegyek, akkor nem sikerül az alvás
2016. szept. 27. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Hú, velem is ez volt. Szédelegtem a fáradtságtól, nappal már ki se bírtam mozdulni, annyira fáradt voltam.

Én is ittam citromfű teát. Mást nem tudtam tenni. Bocs, nem vagyok nagy segítség.

Valahogy túléltem, pedig még mindig többször ébred éjjel és 16 hós.

2016. szept. 27. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
legyen kiságy mellett neked szoptatós/alvóágyad. így is szokták
2016. szept. 27. 13:45
 5/5 anonim válasza:
Nekünk mellettünk van a kiságya közvetlen,csak oda kell nyúljak érte,ámde mivel valamiért megébred van,hogy óránként,sajnos csak cicin tud visszaaludni... :-( Tudom miről beszélsz. :-( Pedig iszom a citromfű teát,de hasztalan...
2017. jan. 21. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!