Mennyi időnként ébredt fel éjszaka az újszülött gyereketek és mennyit volt ébren?
Semmi tapasztalatom nincs ilyen téren, most várjuk az első babánkat. Az egyik baba-mama csoportban leírtakon azonban nagyon elcsodálkoztam, ezért kíváncsi vagyok nálatok ez hogy ment. Majd később esetleg leírom az ott olvasottat is.
Kérdésem tehát az, hogy mennyi időnként ébredt meg a pici és mennyit kellett vele lenned a visszaalvásig éjszaka?
Nekem két kisfiam van,a nagyobb 8 éves lesz,a kicsi 5 hónapos.Különbözőbbek nem is lehetnének!
A nagyfiú keveset aludt(alszik) a visszaalvással is gondjaink voltak,későn aludt el és nagyon korán ébredt...így utólag nem is értem,hogyan bírtuk erővel.A zóta javult a helyzet,hogy suliba jár.
A kisebb pedig kb. 1 hónapos koráig egyszer ébredt enni,szinte pár perc alatt ismét szunyált.Azóta kialakította,hogy reggel fél 7-kor kel.Nem trükköztünk,ez abszolút a kicsi "érdeme".Hálás is vagyok,de tudom,ez még változhat a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!