Milyen módszerrel altatod el 2 év körüli babádat a délutáni altatás során?
Vagy csak beteszed a kiságyba és már alszik is?
Sajnos nálunk csak a babakocsiban tologatás működik, semmi mással nem tudom rávenni, hogy aludjon. (Az esti altatásnál nincs gond, fürdés, tápszer, mese és utána lefekszik aludni -igaz a mi ágyunkban, majd átcipelem a kiságyba- de napközben semmi nem működik.)
Szia! Nem kell magyarázkodnod szerintem. :)
2 éves a kislányom, ha boltba megyünk én is babakocsiba teszem, vagy ha kirándulunk, akkor is visszük magunkkal. E mellett persze sokat sétál is, motorozik stb.
Ő soha nem aludt babakocsiban, de voltak gondjaink az alvással. Sokáig csak ringatva aludt, egy időben csak a mellkasomon. Egy darabig elaludt a kiságyában is, ha mellette ültem. Aztán valamiért egyszerűen nem volt hajlandó. Így melléfeküdtem a mi ágyunkba, énekelek neki, és ő túrja a hajam, így alszik el. Pár perc alatt el szokott aludni, ha csak nincs valami gondja. De általában nagyon hamar elalszik. Én feladtam a több hónapos próbálkozást, hogy de, márpedig a saját ágyadban alszol egyedül...velem alszik, a mi ágyunkban. És hát a hajtúrás...egyszer erről is le fog szokni, nem stresszelem magam ezen. :)
Én kétéves korig ringattam, és imádtam. Noha már akkor is extra súlyú volt. Két évesen került bölcsibe. Ott valami varázslat történt :)
Azóta mellé kell feküdni, mese, aztán még dumál kicsit és elhallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!