Most akkor egyszer vagy még 2x aludjon nappal?
Figyelt kérdés
Babóm 10,5 hónapos. Pár napja kezdte, hogy nehezen aludt el nappal, meg de csak félórákat aludt az eddigi 1,5-2 óra helyett. Este is kipihentnek tűnt. Ezért azt gondoltam biztos már elég lesz neki egy alvás. Ma reggel 7'kor kelt mint mindig, nagyon jókedvű volt, a szokásos fél 10-10 órai alvásidőben még a szemét sem dörzsölte, fél 12-kor dőlt ki,Aludt szokásos másfél órát. Fél 2 óta van fent, este a szokásos időpontban fürdettük 8-kor, de a szokásosnál is nehezebb volt elaltatni, mint aki nem fáradt. Túlpörgött esetleg? Lehet csak szüksége van arra a de félórára? De eddig 10 körül aludt, du meg 2- fél 3. De este mostanság nem akart aludni, azt hittem sok neki a nappali alvás. (1-másfél órák). Honnan fogom tudni, h mikor aludjon csak 1x?#alvás #2 alvásból
2016. júl. 29. 21:04
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy lefekteted a szokásos délelőtti alvásidőben, de csak pihenni egy kicsit, nem altatod el, ha nem akarja, ne erőltesd. Hozd egy kicsit előbbre az ebédjét, hogy jóllakva feküdjön le a délutáni alvásra. Kell pár nap, amíg teljesen átáll a szervezete a napi egy alvásra, de szerintem neki már nem kell a délelőtti.
2/2 anonim válasza:
Ne feledd, hogy őrájuk is hatással vannak az időjárási frontok. Most az érintő hidegfront után megint kezdődik a melegedés, amit ilyen "izgatottsággal" jeleznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!