Miért ilyen éber alvó a babám?
Figyelt kérdés
2 hónapos, napközben szinte alig alszik, minden kis zajra megébred, még arra is ha pl lépek egyet mellette. Földszinten lakunk, jönnek mennek az emberek az ablak alatt is, arra is megébred, tényleg szinte mindenre. Vajon miért? Pocak tele, kaki pisi volt,pelus üres, nyugis kis szobája van.2016. júl. 21. 10:01
1/4 anonim válasza:
A picik még általában úgymond éberalvók!
Mély alvásban nem sokáig vannak!
Majf ahogy nő úgy változik!
Nálunk is rossz alvó volt a fiam mindenre felkelt, de jó hir hogy megszokják a zajt!
Legalábbis nálunk muszáj volt a testvére miatt!
5 hónapos lesz! Az első 20 perc kell neki hogy eltudjon mélyebben aludni!
Utána nem zavarja semmi!
Szóval ne félj változik nemsokáta!
2/4 anonim válasza:
a legtöbbjük ilyen. ahogy idősödnek, az alvások mélyebbek, hosszabbak, megérik az idegrendszere a nyugodtabb alvásra. olvasgass a témában a mélyalvás - felületi alvásról, az alvási kapukról, akkor eredményesebb lesz az altatás
3/4 anonim válasza:
Típus kérdése is. Világéletemben éber alvó voltam. Ha valaki bejött hozzám kicsiként, azonnal felültem az ágyban. Padlószőnyeg volt és behajtott, csendes ajtó. Én arra felébredtem, hogy az ajtó surlódott a padlószőnyegen....
A mai napig nagyon éberen alszom, bármilyen kis zajra azonnal ébren vagyok, pedig már 30 is elmúltam.
4/4 anonim válasza:
Megpróbálhatod a fehér zajt. Mi a youtube-ról játszottunk a babának a napközbeni alváshoz, míg kicsi volt porszívózást, hajszárítózást, ezt a számítógépen halkabbra lehet venni, mintha a szobában kapcsolnád be mondjuk a saját porszívótokat. :-) Illetve, míg erre rá nem jöttünk, a szomszéd szobában ment a hajszárító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!