Miért nem tudja az orrán venni a levegőt alvás közben?
Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok este. Valaki mondjon valami okosat. A másfél éves kisfiam kb 3 hete nem tud rendesen aludni. Ugyanis nem kap az orrán levegőt. Voltunk orvosnál aki azt mondta reméli, hogy egy kis nátha miatt van mert piros volt a torka egy picit kapott gyogyszert orrsprayt szívjuk neki az orrát .. De semmi nem használ szó szerint fulladozik alvás közben a férjemmel alig alszunk mert rázogajuk ha nem vesz levegőt. Az orrmanduláját nem veszi ki mert nincs 2éves. Valaki segítsen egy tanács vagy tapasztalat nagyon jól jönne..2016. jún. 20. 00:06
1/7 anonim válasza:
Nálunk magasabb párna segített, nagy parnán volt a feje és a válla. Fektessétek így le,és ő fújja az orrát legyen ott zsepi neki.
Hidegebb levegő is jó alvás előtt szellőztettünk.
Mi attól féltünk kruppos lesz.
Nem az orrmandulával volt gond, hanem rászokott az orrsprayre es orrszívásra.
2/7 anonim válasza:
Milyen orrsprayt kapott? Ha csak nilyen tengervizes lötyi, az kb semmit sem ér. Esetleg nem lehet allergiás?
3/7 A kérdező kommentje:
a párát kipróbálom mert eddig párna nélkül aludt.
nem sima orrspray , úgy keverték a gyógyszertárba receptre. allergiára még nem gondoltam. Lehet azért taknyol mindig. köszönöm sokat segítettetek :)
2016. jún. 20. 10:01
4/7 anonim válasza:
Vagy próbálj esetleg másik orrsprayt, hátha ez nem jó. Nasivin vagy Rhinospray...
5/7 A kérdező kommentje:
nasivint és otrivint használjuk..
létezik,hogy ilyen picin már gond van az orrmandulával? vagy allergia is válthat ki ilyen tüneteket?
2016. jún. 20. 10:17
6/7 anonim válasza:
Gyerekeknél nem tudom, de a férjem allergiás, és most annyira szezon van, hogy nem tud claritin meg orrspray nélkül létezni se.
7/7 A kérdező kommentje:
azt hallottam, 2 év alatt nem csinálnak allergia vizsgálatot, de ígybelegondolva valószínű allergia lesz.
2016. jún. 20. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!