Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy a feleségem...

Normális, hogy a feleségem alvás közben nyöszörög, mintha nehezen kapna levegőt?

Figyelt kérdés

Holnap lesz 37 hkm. A terhesség előtt is előfordult egy-két nnyöszörgés, bár az inkább motyogás volt... De ez konkrétan olyan, mintha nehezére esne levegőt venni.

Amikor felébresztettem azt mondta, hogy semmi baja!

Azért eléggé ijesztő...

2014. jan. 13. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze! Én is ezt csinálom. A férjem is felébred mindig. Gyengéden megsimogat. Ilyenkor már nem csak a levegővétel nehéz, hanem fáj mindenünk. Nekem például a lábam, de iszonyatosan. Simogasd meg, adj neki egy puszit és ne aggódj!:)
2014. jan. 13. 09:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. jan. 13. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szokta mondani a férjem, hogy nyöszörgök, szuszogok :) fekve már mindenem fáj, a nehéz légvétel meg a beduzzadt nyálkahártyától van, szóval normális :)
2014. jan. 13. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen ez normàlis. Èn most töltöm a 38 hetet ès nagyon sokat nyöszörgök, szuszogok, főleg a görcsök, fàjdalmak miatt.
2014. jan. 13. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van férjem is elég sokat fent van miattam pl én ma ara keltem hogy milyen furcsa hangot adok ki ahogy veszem a levegőt, szinte kínlódva. be van dugulva az orrom nehezen kapok levegőt ,sehogysem kényelmes a fekvés egy idő után. Ne aggódj nincsen semmi baj :)
2014. jan. 13. 13:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, bár ettől még nem fogok nyugodtan feküdni mellette, de próbálom megszokni :)
2014. jan. 13. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!