Cicizos babatok gyakran kel fel ejszaka cicizni?
Babam most a fogzas miatt az eddigi 1 helyett most 2 alkalommal kel fel egy ejszaka, es cicin szoktam visszaltatni.
Sokatoktol olvastam itt, hogy ez kesobb gondot jelentett, es ejjelente orankent kelt mar cicizni a babatok.
Ez ellen mit lehet tenni? Ha apat kuldtetek be megnyugtatni, akkor hogyan altatta el? Hamar visszaaludt a pici? Milyen hamar szokott le az ejjeli cicizesrol?
Van olyan, akinel ez nem volt problema, es nem kelt fel orankent-2 orankent ciciztetni sosem?
Koszonom szepen #1, hogy erdemben hozza tudtal szolni, a tied volt az eddigi leghasznosabb hozzaszolas. Egyebkent lepj ki a szuklatokorusegbol, es vedd eszre, hogy nem minden baba fogadja el a cumit. Remelem nem sokkoltalak ezzel a hirrel.
Tobbieknek koszonom :) viszont eddig azt olvastam, hogy sajnos kesobb jelentkezik ez, hogy ejjelente tobbszor ebred, kb 6 honapos koruk utan :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!