Ciciről leszoktatás?
Próbáltam h amikor elalszik kicserélem cumira, de mivel az vastagabb nem tudom betenni, és elfordul...fel is ébred.
Igen rágcsálja picit
A kis ujjammal is próbáltam azt be is kapja, de rájön és felébred. Akkor volt h az ő ujját raktam be, de ugyan úgy rájön...
Úgy látom h míg a foga nem nő ki ez lesz
Csináltass műcicibimbót szilikonból :)
Lássuk, azzal becsapható-e ;)
Napközben még meg lehetne esetleg próbálni a bébifogkefe odaadását, ha felébred. Írod, hogy rágcsálja is a cicidet, biztos megnyugtatja a cicid, ezért csüng rajta. Az enyém, ha fogzási panaszai vannak, odaadom a fogkeféjét és rágicsálja, abba is hagyja a nyüszögést-sírást.
Amúgy valószínűleg úgy tudnád leszoktatni babádat a hosszas cicizésről, ha teljesen elhagynád a szoptatást.Biztos lenne pár napig sírás-rívás, de csak leszokna róla előbb-utobb :/
Lehet műcicibibót csináltatni?
De az anyatej a fő tápláléka. A fogkefét kipróbálom :)
Kb. 15-20p, mire mélyen alszik, de az látszik is rajta.
Teljesen elernyed az egész teste és a szemgolyója nem mozog a szeme alatt.
Nekem sokszor az jelezte, hogy kiengedte a szájából a cicit, pont mert annyira elernyedt.
Csak a cumira RA NE SZOKTASD a fogzo babat, ha mar eddig nem kellett neki.
Brutalisan el tudja deformalni a fogsort, keslelteti a beszed kialakulasat, kesobbi beszedhiba kialakulasan is okozoja lehet.
A legtobb anyuka aki ad cumit a gyereknek azonnal elveszi, amint elkezd kibujni az elso foga.
19: :D keslelteti? az nagyon erdekes mert a cumis lanyom 15 honapos kora ota olyna mondatokat hasznal h Anya kapcsold fel a villanyt!, Anya, apa nem jön, most dolgozóba ment, Anya hol van a macinak a ruhája?
mellesleg a mai cumik nem deformalnak semmit csak nem kell hogy egesz nap a szajaba logjon. a lanyom.nagyon ugyesen hasznalja, 1 eves kora ota csak alvashoz kapja meg, ahogy felkelt mar nyujtja nekem h nem kell a cumi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!