4 éves lesz, velem alszik! Mit tegyek?
Kisfiam ősszel tölti be a 4. Életévét..
Apukával 2014 karácsonya előtt szakítottam..
2015 január végétől folyamatosan Felsírt éjszaka, át jött hozzám, stb..
Alig aludtam 2-3 órákat hogy próbáltam nyugtatni, mellette maradtam..
De egy idő után már csak mellettem akart elaludni..
Saját szobában aludt akkor már bő fél éve..
Később át vittem az ágyát az én szobámba, hátha úgy már nem lesz gond, de csak sírt 1-2 órát, nagy nehezen elaludt, de továbbra is Felsírt éjjel..
Most már jó ideje velem alszik, egyszerűen nem hajlandó a saját ágyába menni..
Ami a legfurcsább, hogy ha délutáni alvásról van szó, akkor néha ott alszik.. Olyankor szoktam neki mondani hogy oviban is a saját ágyadban alszol, itthon is így kell.. Néha ez sima ügy.. De este hiába mondok bármit is, nem..
Csak sejtem hogy ez azzal függ össze hogy apuka elköltözött egyik napról a másikra.. Illetve én küldtem el ( az ok lényegtelen)
Mit tegyek? Más is volt ilyen helyzetben?
Alapvetően zavar,hogy veled alszik?
Mert ha nem,csak amiatt gyötrődsz ezen a kérdésen,hogy mit szólnak mások vagy hogy normális-e,akkor szerintem nem kellene zavarnia.Én soha nem aludtam a lányommal csecsemő korában,mert nem tudtam de mióta nagyobb 2 éves kora óta kb azóta imádok vele aludni.Ő 5 éves,és ő is imádja.És persze magától le fog róla szokni.
Az apuka úgy ment el, hogy este letettük fiunkat aludni, nagyszülőkre bízva elmentünk karácsonyt ünnepelni..
Apa többet nem jöhetett vissza a házba.. Szóval igen, egyik reggeltől apa már nem volt ott..
A kapcsolatot tartotta a fiával, ahogy most is, szerencsére jól megvannak, alig várja a fiam hogy apa jöjjön érte hétvégén..
Engem nem zavar, igaz egy kis tornádó, mert pörög a francia ágyon :-P
De tartok attól, hogy ha a párom haza hozom éjszakára, ha eljön az ideje hogy itt aludjon, hogyan lesz ez..
Hát, ha áthozod a párod, az úgy lesz, hogy majd hárman nyomorogtok az ágyon ki tudja, meddig.
Mostohaöcsém is anyjával aludt, és már jó ideje képben volt apa, meg ott is maradt éjszakára, és bizony hárman voltak, mert a 6! éves gyerek hisztizett, ha kiküldték az ágyból - amúgy jogosan, mert addig az az őő privilégiuma volt (hála az elszakadni képtelen anyukának).
Nem lesz lehetetlen leszoktatnod, de nehéz, féltékenykedős napok várnak majd rád.
Apukát meg így elküldeni, hát, rengeteg eszed van, csoda, hogy a gyereked kissé kattant odabenn? Pszichológus!
Kedves utolsó..
Fogalmad sincs arról hogy miért küldtem el apukával, szóval arról hogy mennyi eszem van vitatkozhatunk..
De amiről nem tudsz, arról ne alkoss véleményt..
Nincs közöm hozzá, de idióta dolog, márpedig ha a FIAD szemszögéből nézed.
Este még van apa, reggel meg már nincs - ez nagyon... szóval kb. mintha meghalt volna, olyan hirtelen volt a dolog.
Megbeszélted vele az ő szintjén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!