Légyszi adj tanácsot! 6 hetes kislányom reggel óta fent van, ezt csinálja velem napok óta, nem alszik semmit, evett-ivott-pelus tiszta. Sehol nem jó neki. Tudom melege van. De iszonyú hisztis. Mit tegyek?
várj és tűrj...pár hónapot hátha elmúlik:)
az a baj,hogy nem viccelek...2. fiam is ilyen volt,már szakadtak az idegeim...most 8 hónapos és még mindig képes sokat sírni...
Na lehet most rossz tanácsot fogok adni, de nálunk bejött.
A ház legsötétebb és leghűvösebb szobájába betoltam a babakocsit, bele a lányom, és tologattam. Nem mindig aludt el, de legtöbbször igen, így mindenkinek jó volt. Ha nem is aludt, de legalább csend volt. :) Alvás előtt fürdesd meg, hátha jobbat szundít.
Köszönöm a sok választ!
Én már csak arra tudok gondolni hogy a nagy meleg, mert ahogy a karomba ringattam, iszizett, vagy kajcsizott, épp amelyik tetszett neki, fent voltak akadva a kis szemei az álmosságtól. Most úgy kb fél órája alszik. Majd megszakad a szívem hogy nem tudok rajt úgy segíteni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!