Légyszi adj tanácsot! 6 hetes kislányom reggel óta fent van, ezt csinálja velem napok óta, nem alszik semmit, evett-ivott-pelus tiszta. Sehol nem jó neki. Tudom melege van. De iszonyú hisztis. Mit tegyek?
Próbáld meg hogy ledölsz az ágyra és ráfekteted a mellkasodra.Ott hallja a szived és jobban megnyugszik. A kicsi fiam is vagy kézben aludt(2 hónapig) vagy hason.
Szerintem ha nagyon meleg van akkor elég neki egy pelus. Esetleg pihenőszékben nem próbáltad?
Sziasztok.
nagyon sok minden próbáltam már, az én kics lányom egy kimondott hisztizsák :)10 percig elvan 1 helyen és megunja. fürdettem napközben, frissitettem pelussal.
pont most aludt be rajtam fürcsi elött.
pukik gyötrik csak, szerencse nem a pocija.
kisfiamnak kb. 6 hetesen romlott el az alvókája :) azóta éjszakai alváson kívül napközben max 1-2 órát alszik (ezt van, hogy egyben, és van, hogy 5 részletben) :)
én sokat játszok vele, ölbe veszem, dumálunk egymásnak, megpróbálom letenni játszószőnyegre, ha sír, felveszem, táncolok vele, zenét hallgatunk, megfürdetem napközben is, ha pedig pihenni akarok, cicire rakom - van, hogy én alszom, ő meg elvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!