Neked is bealszik a gyermeked erre? A többi lent.
2016. ápr. 4. 14:04
1/3 anonim válasza:
Az enyém nem. Ő utálta az ilyen lágy, kellemes dolgokat. Kendőben rajtam, fel -le mozgatva, gyalogolva vagy picit rugózva tudtam/ tudom elaltatni és lehetőleg ne legyen csend. Kell a város zaja, számítógépbúgás, ilyenek. A zene idegesíti. Kipróbáltam százféle dolgot, csak ez vált be. Irigylem az ilyen angyalka alvó babák anyukáit. Komoly fizikai meló az enyémet altatni (második, az első babám egyedül elalvó volt).
2/3 anonim válasza:
A gyerekeim, igaz már nem babák, de úgy alszanak el hogy meditálos, relaxaciós zenet kapcsolok be nekik. 4 és 7 évesek! Nekünk bejött ez a dolog! Bekapcsolom és kb 15 perc és alszanak mint a mormota! Nyilvánvaló hogy nem mindenkinek jön ez be, de gyakran szeretik a babák az ilyesmit. Mondjuk a lanyom picibabaként a mosógép hangjára tudott jóiźűt aludni, így mindig este mostam 😁! A fiam pedig a fent említett rugózós hintázós fel le járkálós dajkálós modon, lencsi lánnyal fűszerezve! De most h nagyok, jó nekik a relax zene 😊 szeretik.
3/3 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=GsvcVfmG7pc na hat az enyem csak ilyenekre....
Ezen kivul van hajszarito hang vizeses esőhang....ezeket valtogatjuk.... a lagy zenek nalunk sem menők.....es ezek mellett babakocsiban tologatas..ezek nelkul nincs alvas nappal...este viszont furdes eves alvas egy hang nelkul,nem is ertem miert olyan nehez a nappali altatas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!