Nektek a babátok mikortól aludta át az éjszakát?
Az én babám általában magától kel. Olyan 3-4 óránként. Nem keltettem csak a kórházban, meg utána még pár napig, mert besárgult és aluszékonyabb volt.
Este lefektetem olyan 9-10 körül. Kel 1-2 között, meg 4-5 között. A kérdésaz lenne, hogy akinek a babája szintén magától kelt, ő magától aludta végig, vagy valahogy segítettetek neki?
Mert az 1-2 óra körüli kelését lassan kihagyhatná. Van, hogy felébred, és nem is eszik.
Nekem 2 hós kora után tápszeres lett,így onanntól már 1x kelt csak. Átaludni az éjszakát, gyerek függő, hiszen ha beteg vagy bármi baj van mostis felkel éjszaka..5 éves múlt.
Ha nem beteg, és ilyen szempontból kérdezed,akkor volt hogy féléves korban már simán alszanak éjjel.
Tápszeres, 3 óránként eszik. A kórházban még keltettük éjjelente enni a férjemmel, de hiba volt, mikor hazajöttünk, 11-kor evett éjjel utoljára, és átaludta az éjszakát. Azóta is így van, 11-kor eszik utoljára és 7-kor mi keltjük enni.
Nálunk az vált be egyébként itthon, hogy az utolsó böfiztetést éjjel mindenképp a férjem vállalja (amúgy is nyilván mindig felkel, csak nem mindig ő böfiztet), és az ő vállán tökéleteseket böfög és pukizik a gyerek és boldogan alszik el.:)
Első gyerek 14 hónaposan aludta át
A második gyerek most 21 hónapos, de még egyszer vagy kétszer kel éjjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!