Átalussza az éjszakát az 5 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
Mit tegyek h átaludja az éjszakát? mindig felébred 2kor vissza adom a cumiját és 4kor mindig felébred enni.Legtöbbször nem alszik vissza :-(2013. nov. 22. 20:07
1/10 anonim válasza:
1 éves kisfiam még mindig nem alussza át.
2/10 anonim válasza:
Az első nem aludta át, borzasztó volt vagy 2 évig. A második átaludta, most 1,5 éves és simán alszik este 8-tól 7-ig.
3/10 anonim válasza:
2. vagyok
Szóval tanácsot nem tudok adni :(
4/10 anonim válasza:
Az én fiam átalussza-általában.Már ahogy egyre több dolgot tanul meg mozgás terén plussz a fogzás volt hogy megébredt.Én akkor cumi,simi és alszik tovább. Egy ötlet: mi lenne ha kettokor megetetned lehet tovabb birna reggel.Szerintem egy próbát megérne,a hajnali négyes kelésnél sokkal rosszabb nem lehet.
5/10 anonim válasza:
Az enyéim sem alusszák át. A nagy 5 éves, ő pár alkalom kivételével mai napig ébred. A kicsi 13 hónapos, egyszer sem aludt még át éjszakát. Már rengeteg dologgal próbálkoztam. Éjszaka mindkettő mellettem köt ki, így 7-ig alszunk általában. De én már egész jól hozzászoktam a "szakaszos" alváshoz az évek alatt. :) Amiket én próbáltam, hátha neked bejön valamelyik: bőségesebb vacsora, hálózsák, hőmérséklet változtatása, cici helyett víz éjszaka, homeós szerek - viburcol kúp, chamomilla ch5, éjszakai fény, fogzáskor foggél. Kb. ennyi jut eszembe így hirtelen. Az én gyerekeim nem cumiznak.
6/10 anonim válasza:
5 hónaposan aludt 12 órát egy hang nélkül. Most 15 hónapos és örülök amikor 8 órát alszik éjszaka, azt is általában 2 ébredéssel, igaz akkor nem eszik és csak néha iszik. Most sakkozok, hogy melyik a jobb nekem, ha nagyon későn fekszik, vagy ha hajnalban kel.
7/10 anonim válasza:
Ó, akkor te még örülj is!
Az én 10 hósom még éjjel 8-10x ébred...
8/10 anonim válasza:
6 hónaposom este hét és reggel hét között négyszer ébred fel cicizni, és úgy tűnik fixálta az ébredési időpontokat már 3 hónapja... most azon gondolkodok, mi lesz még két éves koráig? :)
kitartás, "ez az anyák sorsa" :) gondolom szeretne érezni téged, nem is a kaja a fontos. vannak ilyen és nem ilyen típusú babák is...
ha felkel 4-kor és nem alszik vissza, próbálj vele összebújva visszaaludni - ágyadba tenni, takaróba bugyolálni, hogy ne mocorogjon... ez nálunk mindig bejött!
9/10 anonim válasza:
A szakértök azt mondják 10 hónapos korig telejsen normáis ha nem alussza végig egy baba az éjszakát. De sok gyeerek még jóval késöbb is kel párszor éjszaka.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is etesd meg 2-kor, amikor felébred. Ennyi idősen az enyém még sokszor kétszer is evett éjszaka, és másfél éves koráig evett egyszer az éjszaka folyamán. Nem kell egy ennyi idős babától elvárni, hogy átaludja az éjszakát, nincs vele semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!