Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinek átalussza a babája az...

Akinek átalussza a babája az éjszakát, annak mi az oka?

Figyelt kérdés

arra gondolok,hogy egyszerűen nem ad neki-visszaaltatja,vagy csak szimplán szerencséje van,esetleg tápszeres-és jobban jól lakik?

3hónapos múlt a kislányom-próbálkozom,de nem tudom,hogy érdemes-e.anyatejes,3-és fél-4óránként eszik nap közben-és a védőnő szerint 8-kb 5ig birnia kellene.tényleg igy van?vagy majd a szilárd étel bevezetése hoz eredményt?

2013. okt. 30. 07:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ez annyira gyerekfüggő. És nem feltétlen a szoptatás kérdése. Persze, mindenkinek az lenne a jó, ha 6 hetes korától átaludná az éjszakákat, de nem mindenki ilyen szerencsés.

Első gyerek, kislány, 1* evett éjjel egy éves koráig. (szopott)

Második gyerek, kisfiú, még egy évesen is vagy 3-4* evett egy éjjel.

2013. okt. 30. 07:56
 2/18 anonim ***** válasza:
A fiam 8 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, semmit nem tettem érte, egyszerűen egyik éjszaka már nem kelt enni. Ő tápszeres volt, de ez sem garancia, sok tápszeres baba sem alussza át az éjszakát jó darabig. Szerintem a fiam egyszerűen csak nagyon jó alvó, most 17 hónapos lesz, egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor ébredt éjszaka, úgy, hogy nappal is alszik egyben 3,5 órát.
2013. okt. 30. 08:03
 3/18 anonim ***** válasza:
0%

N em csak gyerekfüggő! Anya függő is!

Minden szisszenésre nem kell a szájába temmi a cicit vagy a cumisüveget. A fűrdést el kell halasztani,este 9-10 órára,és ilyenkor jól " bevacsoráztatni", így tovább húzódik a felébredési ideje.

2013. okt. 30. 08:04
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
2. vagyok. Mi 7-kor fürdettünk, fél 8-kor már aludt, úgyhogy a fürdés idejének nem sok köze van a dologhoz.
2013. okt. 30. 08:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Mázlista szülő, akinek alszik a gyereke éjjel. Egy éves korig szerintem tök normális, ha felkel 1-2-szer enni.

A védőnő meg lehet, közli a tankönyv szövegét, de a babád azt nem olvasta, nem tudja, hogy ki kellene bírnia ötig.

2013. okt. 30. 08:08
 6/18 A kérdező kommentje:

na-én nem vagyok "cici szájbarakós"

az első naptól kezdve van napirendünk-mint a nagyfiamnál is volt.következetes vagyok-teljesen kiegyensúlyozott-mosolygós kislány. a fürdést már igy alakitottuk-nem tolom el-nem hiszem ,hogy,ha 9kor fürdene az jó lenne neki-meg a család többi tagjának is.együtt intézzük a két gyerekőcőt.egyszer eszik-kb 1körül a kislány-de nem tudom,hogy érdemes-e kitolni-próbálkozni.sokat eszik este-ilyenkor 2ciciből kap-de ez sem jött be.

miért-milyen anya az akinek éjszaka eszik a babája?

2013. okt. 30. 08:12
 7/18 anonim ***** válasza:
AZért annak nem sok értelme van, hogy este 9-10 körül fürdetünk. Ugyanannyit alszik, csak normális időben, ha 8 körül ágyban van. Este azért a legtöbb szülő szeretne nyugiban kettesben lenni, nem éjjel gyereket fürdetni. Én mindig is annak voltam a híve, hogy 8 kor ágyban legyen egy kisbaba/gyerek. Utána az este szabad a párommal...
2013. okt. 30. 08:13
 8/18 anonim ***** válasza:
az enyém kb 8 hetes kora óta alussza át teljesen az éjszakát.tápszeres,de nem tömöm meg.csak szimplán fürdés és vacsi közt lefárasztom.fél 10től fél 9ig alszik
2013. okt. 30. 08:14
 9/18 A kérdező kommentje:
ja-cumija nincs-és rosszul irtam,nem lenne jó senkinek a későbbi fürdés.
 10/18 anonim ***** válasza:
az enyém kb 8 hetes kora óta alussza át teljesen az éjszakát.tápszeres,de nem tömöm meg.csak szimplán fürdés és vacsi közt lefárasztom.fél 10től fél 9ig alszik
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!