Van értelme a légzésfigyelőnek?
Nekem a védönő a 4 napos babára azt, mondta, milyen ügyesen tartja a fejét, fordul oldarra. Kiderült olyan feszes az izomzata, hogy simán borul szerencsétlen, és gyógytorna kell neki. Késöbb ragaszkodott ahhoz, hogy éjjel is 3 óránként etessem a gyereket, akit speciel fel sem lehetett ébreszteni, nemhogy megetetni. Ezekután semmilyen tanácsát nem fogadtuk meg. Még a párom is kiröhögte...
Csak két kérdésem lenne!
1, Te akarsz légzésfigyelőt, vagy nem? Ha igen, akkor vegyél egyett, és tegyél arra, hogy mit mondanak mások. Ha az megnyugtat, akkor ne éld rettegésben az életed, csak mert xy azt tanácsolta!
2, A babaholmik bevásárlásánál a párod beleszólt eddig, hogy mit vegyetek? Vagy nem?
Úgy tudom, normális ha 15 mp. kimarad, és a légzésfigyelők is általában annyi idő után sípolnak. Amúgy egy éves kor után is kell félnünk a bölcsőhaláltól?
(Az egyik előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!