Csak egy kérdés:ha becsipog tudnátok/tudnád mit kell csinálni?
Nem a légzésfigyelő menti meg az életét hanem aki újraéleszti!
Ha téged megnyugtat vegyél!Rengeteg baba Nőtt fel avval és anélkül....
2016. márc. 7. 21:44
7/24 anonim válasza:
Mi veszünk a biztonság kedvéért. Reméljük soha nem lesz rá szükség, de jobb a békesség. Egyébként tudjuk mit kell tenni, ha leáll a baba légzése, tehát nálunk lenne értelme.
2016. márc. 7. 21:50
8/24 anonim válasza:
"...Nem a légzésfigyelő menti meg az életét hanem aki újraéleszti! ..."
Viszont hiába tud valaki újraéleszteni ha nincs ami becsipogjon, hogy most 2 percen belül újra kell éleszteni!
Másrészt nem csak azonnali teljes légzés leállás van, az esetek egy részében már a gyerek mellkasának megkocogtatása vagy a test finom mozgatása is vissza billentheti, de persze a tuti biztos ha tudunk újra éleszteni. Van tanfolyam erre, de az OMSZ adott is ki egy videót, ami fent van a youtubon.
2016. márc. 7. 22:00
9/24 anonim válasza:
Anya, anyós azt mondja. Akkor most zárjátok ki ezeket a véleményeket, és amit te meg a párod szeretnétek az legyen-hidd el ez később még hasznos lesz.
Mellesleg szerintem van értelme,engem megnyugtatott.
2016. márc. 7. 22:04
10/24 anonim válasza:
Kedves 6-os! Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy nem a légzésfigyelő menti meg a gyereket valami hókusz-pókusszal, hanem a szülők! De megmenti a gyereket azáltal, hogy az anyának-apának időben "szól", hogy valami probléma van! Mert azért nem mindegy, hogy a probléma első perceiben veszik észre, hogy nem kap valamiért a kicsi levegőt, vagy pedig akkor mikor órák múlva bemegy a szülő és ne adj isten már hideg a gyermek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!