Megváltoztathatja a kisgyerek alvási szokását, ha önállóan tud majd kimenni a kiságyából?
Gyerekfüggő.
Lányomnál semmi változást nem hozott. Elaludt mint a bunda, reggel felkelt, de akkor sem mászott ki az ágyból. Inkább szólt, hogy felkelt. Úgyhogy nála nem volt ezzel semmi gond.
De hallottam, hogy van olyan gyerek, aki folyton kimászik. Pl. unokahúgom megállás nélkül állandóan kimászott az ágyból esténként, de csak pár napig, amíg újdonság volt neki.
Szóval megszokják, tudod ez az élet rendje, örökké úgysem alhat a rácsos kiságyban. :D
Nekünk még jobb is lett.
1,5 éves volt, amikor leesésgátlósra cseréltük az ágyat.
Így reggel, amikor felkelt, sokszor nekiállt játszani, és csak később ébresztett minket. Vagy éjjel ha felébred, nem kezd el sírni, hanem átjön hozzánk.
A lányom 16 hónapos, pár hete vettünk ki két rácsot, így már ki tud jönni.
Első két éjszaka mászkált kb óránként, én már vissza akartam tenni a rácsot. Aztán 3. éjjelre elfáradt és azóta ugyanúgy végigalussza az éjszakát. Gondolom először az újdonság miatt jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!