Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ki hogyan vette rá a babáját...

Ki hogyan vette rá a babáját hogy éjjel ne akarjon folyton szopni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 08:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

9: az a baj, hogy az én esetemben nem egy kelésről volt szó, sőt nem is kettőről, háromról...

ha egy baba 8 hónaposan elkezd napi 6(!) órákat aludni, te meg napi kettőt, az egy tarthatatlan állapot, azzal nem lehet megvárni míg a baba 14 hónapos lesz...az én egészségem még hagyján...de hogy ő sem alszik...az nem megy, nagyon komoly problémákat okozhat a szervezetében.

2015. okt. 28. 11:11
 12/16 A kérdező kommentje:
nálunk sem egy-két kelésről van szó...
2015. okt. 28. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Cumira "szoktattam" alvához és éjjel soha nem szoptattam. Mindig üvegből kapta, ha kelt éjszaka, mondjuk nekünk egyik sem kelt fel éjjel 2. hónaptól már.
2015. okt. 28. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
9%
Hagytam a saját ritmusukban fejlődni mindhármat. Rájuk bíztam, mikor hagyják abba.
2015. okt. 28. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

A cumit szerintem mindenki el tudja dönteni maga hogy akar-e adni vagy sem. Van előnye, van hátránya, ahogy az ujjszopásnak is.

Viszont aki azt írta hogy éjjel sosem szoptatott, hát nem tudom... egy anyatejes babát pl. hogy a fenébe nem szoptat valaki éjjel kezdettől fogva? Egy pár hetes babát pl? Anyatejes babához csak nem fogok éjjel felkelni és cumisüvegezni, arról nem is beszélve hogy ahhoz napi szinten kell fejni is, tárolni stb.. brr.

2015. okt. 28. 20:02
 16/16 anonim válasza:
Az én babám 9 honapos, most, hogy folyamatosan jönnek a fogai, állandóan szopizni akar. Minden éjjel legalább óránként kelunk, szopizik, visszaalszik. Állítólag magátol abba fogja Hagyni. Ő attól még kialussza magát, hogy gyakran ébred, én meg már hozzászoktam.
2015. nov. 5. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!