Ki hogyan vette rá a babáját hogy éjjel ne akarjon folyton szopni?
9: az a baj, hogy az én esetemben nem egy kelésről volt szó, sőt nem is kettőről, háromról...
ha egy baba 8 hónaposan elkezd napi 6(!) órákat aludni, te meg napi kettőt, az egy tarthatatlan állapot, azzal nem lehet megvárni míg a baba 14 hónapos lesz...az én egészségem még hagyján...de hogy ő sem alszik...az nem megy, nagyon komoly problémákat okozhat a szervezetében.
A cumit szerintem mindenki el tudja dönteni maga hogy akar-e adni vagy sem. Van előnye, van hátránya, ahogy az ujjszopásnak is.
Viszont aki azt írta hogy éjjel sosem szoptatott, hát nem tudom... egy anyatejes babát pl. hogy a fenébe nem szoptat valaki éjjel kezdettől fogva? Egy pár hetes babát pl? Anyatejes babához csak nem fogok éjjel felkelni és cumisüvegezni, arról nem is beszélve hogy ahhoz napi szinten kell fejni is, tárolni stb.. brr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!