3 honaposnak lehet adni sedativ pc-t?
A homeopátia orvosilag bizonyított baromság.
A gyereked meg lenyugtatóznád valami gyerekeknek nem való szerrel azért, mert nincs kedved más megoldást találni. Nem hiszem el, hogy sehol az apja, egy rokon vagy akárki, aki vigyáz rá pár órát, amíg te alszol egyet! Nem tartozol magyarázattal nekem, nekünk, senkinek. CSak saját magadnak, amiért ilyen döntést hozol egy kézenfekvő helyett! A gyereket őszintén sajnálom!
Homeopátia vazze, hihetetlen vagy.
Volt érdemi javaslat: van egy csomó altatási technika, illetve leginkább rá kellene jönni, mi a baja, miért kel fel. Mert az biztos, hogy nem azért, mert nem nyugtatóztad be eléggé.
Fáj a hasa, jön a foga, fázik, melege van, nem érez téged, gyakorlatilag bármi lehet, ami miatt nem alszik nyugodtan. Erre kellene rájönni.
Fordítsuk le a te helyzetedre: tegyük fel, hogy kórházban fekszel, csak az ápolókra hagyatkozhatsz. Mondjuk éhes vagy, de nem enni adnak, hanem adnak egy altatót, hogy ne vernyákolj, ők meg tudjanak aludni az éjszakai műszakban.
Na, ez az ápoló vagy te. Aztán gondolkodj el, hogy szereted-e egyáltalán a gyereked.
Itt írják, hogy hiperaktív kisgyermekeknek! Nem 3 hónapos csecsemőknek!!!!!!!!! Ilyen a gyerek, fogadd el! Nehéz és lesz még nehezebb is! A fiam több mint 2 évig aludt rosszul! En sem aludtam, de túléltem es nem adtam neki semmit a saját kényelmem végett... Nekünk homeopata Gyerekorvosunk van de sose ajánlott semmi ilyet, max a vibucrolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!