Ti milyen módszerrel altatjátok el a picikéteket? Cumit használtok? Ringatjátok? Vagy magától elalszik a kiságyban? Milyen idős?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lenne szükségem. Mit ne csináljunk és mi az ami beválik. Milyen eszközök bevetésvel sikeres az altatás. Vagy nincs szükségetek semmire? Hogyan kényesztetem el a kicsit?2015. okt. 19. 11:50
1/22 anonim válasza:
Nálunk a fehér zaj vált be, előtte bárhogy próbálkoztunk, kálvária volt az altatás. Aztán a szomszéd elkezdett felújítani, és egyszer csak azt vettem észre, hogy a gyerekem pár perc alatt úgy alszik, mint a tej. Utánaolvastam a témának, rájöttem, hogy ilyen tényleg van, és youtube-ra rengeteg hang van feltöltve. Úgyhogy az én gyerekem bizony monoton porszívózajra alszik el...
2/22 anonim válasza:
Ki kell tapasztalni, hogy mi a legjobb módszert. Az biztos, hogy a test melege, illata, a szívdobbanások hangja adja neki a legnagyobb nyugalmat.
3/22 anonim válasza:
kezdetben cicin altattam. utólag azt mondom: ezt biztosan ne csináld. Aztán ringattuk. utólag azt mondom: ezt se csináld :D
szerintem a legjobb a cumi. de a mi lányunk nem fogadta el. de miért is fogadta volna mikor addigra már megszokta a cicit. aztán kb. 6-7 hósan átállt a cicire és azóta magától alszik el.
4/22 anonim válasza:
1-es: sajnos a fehér zajra altatás nem a legideálisabb, a gyerek nem tud tőle hosszútávon mélyen aludni, az agya nem kapcsol ki teljesen, több helyen is ezt olvastam, mert annak idején én is hajszárítóra altattam. Nem tudom mennyi idős a babád, talán csak átmeneti hogy így altatod el, nálunk egyébként 4-6 hós kor között vált be, aztán megszokta a zajt és már arra sem volt hajlandó elaludni. Ha átmenetileg altatjátok így, az biztosan nem gond, de hosszabb távon keressetek valami olyan módszert, amitől minőségi alvásban lehet része.
5/22 anonim válasza:
mindegyik cicin aludt el ... és sok esetben vele én is :-)
kb 1-1,5 évesen hagytunk fel ezzel és onnantól összebújva
majd olyan 2,5 évesen esti mese után puszit adva egyedül
szépen fokozatosan toltam arrébb a határokat
6/22 anonim válasza:
4es
valszeg nem megy neki a zene egész alvás alatt
csak amíg elalszik a gyerek ...
7/22 anonim válasza:
én nem tudom :) csupán jó indulatból írtam hogy én ezt olvastam :) nekem aztán tök mindegy hogy altat egyébként :)
8/22 anonim válasza:
1-es vagyok. Az én gyerekem már 2 éves, és csak az elalvás idejére kell neki a fehér zaj, nem megy egész éjszaka a youtube, hamarabb őrülnék meg tőle :) Max 20 perc-fél óra, és olyan mélyen alszik, hogy kikapcsolhatom. Zajokra se nagyon ébred fel.
9/22 anonim válasza:
Ferber módszerrel 1 hónapos kora óta alszik egyedül, altatni sosem kellet. Cumija sem volt, az ujját szopta nagyon keveset.
10/22 anonim válasza:
Én viszont azt mondom, hogy mindent, csak a Ferber módszert ne! Nem részletezem, olvass utána. Az én fiam nagyon beteges volt, így ringatva altattam, hát hosszútávon nem a legjobb. Most ott tartunk, hogy mellé bújok, de remélem elhagyjuk ezt is. Én Vida Ágnes módszerét próbálnám, ha újra kezdeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!