Lehet baja a babámnak?
Nagyon tanácstalan vagyok, a 2hetes babám mióta megszületett nem volt egy olyan éjszaka hogy max 2orat aludjon egyhuzamban. Általában 1-kor kel és hajnali 4ig fenn van és ez mindennapos.
Nappal bezzeg alszik.
Fog ez valamikor vàltozni?
egyrészt az elején nagyon hektikus az alvás, kb. minden második babát érinti a kólika, nehezen tudnak este elaludni, pukiznak, tekeregnek stb.
emellett gyakori, hogy pár hetes babák összekeverik az éjszakákat és a nappalokat. Ki fogja nőni bármelyik áll is a háttérben. Ezt az időszakot túl kell élni, nálunk 8. hétre beállt minden.
Ahogy a 2. Válaszoló is írja még nem tudja megkülönböztetni a nappalt az éjszakától.
Még nagyon picike.
Ha esetleg kimerült vagy próbálj te is pihenni vele nappal így az éjszakát jobban fogod bírni.
Mást egyenlőre nem tudsz tenni.
Nagyon köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam,azt hittem én csinàlok valamit rosszul.
Akkor várunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!