Lehet abból baja a babámnak, ha fehér zajra alszik el?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már mindent kipróbáltunk, de alig alszik, állandóan nyűgös. Utolsó mentsvárként fehér zajt kezdtünk hallgatni. És azóta mint a kisangyal elalszik. Lehet ettől baja? Engem például idegesít rettenetesen, ezért amint elalszik le is kapcsoljuk, de nem tudom, hogy nem lehet ebből neki baja?2014. febr. 15. 14:55
1/9 anonim válasza:
Én nem tudom mi az a fehér zaj?! De ha erre elalszik hát legyen, főleg ha elaludt és utána ki lehet kapcsolni akkor sem ébred fel. Esetleg hallás vizsgálaton voltatok már, mert lehet ezt a hangot ő máshogyan hallja ezért nem idegesíti.
2/9 anonim válasza:
Nem csoda ha el alszik rajta marhaság a film mind két része.
4/9 anonim válasza:
2. vagyok. Erre nem kaptunk magyarázatot. Én láttam ilyen című filmet két része is van. Itt az első rész nézd meg: [link]
5/9 anonim válasza:
Esetleg ez: http://www.youtube.com/watch?v=_TZz9rsU6VQ A kérdező a fantáziánkra bízza.
6/9 A kérdező kommentje:
A fehér zaj:
http://www.youtube.com/watch?v=cUwEiMNhOCM
A minden vagy éppen a semmi hangja, a kozmikus háttérsugárzásból adódik, nem vagyok fizikus, nem igazán értek hozzá. Hallható, ha a rádiót üres frekvenciára tekeri az ember. Én mondjuk inkább ideges leszek tőle.
2014. febr. 15. 16:12
7/9 anonim válasza:
Nagyon sokaig arra nyugodott meg a fiam. Mar talan 8 honapos elmult, mire megunta. :)
Semmi baja, kiegyensulyozott 3 eves nagylegeny mar.
8/9 anonim válasza:
én már nagyon sok helyen olvastam hogy ilyennel is lehet próbálkozni ha nemtud másképp elaludni ababa,gondolj bele,ez azért megnyugtató neki mert ugyanezt halotta a méhedben!
Szerintem nem lesz tőle baja és hidd el majd idővel leszokik róla!
9/9 anonim válasza:
Hu... meghallgattam, tenyleg ijeszto. ha idegesit fulhallgato, es szerintem orulj hogy elalszik ra :) van egy ismerosom takaritas manias, terhesseg alatt folyton porszivozott, ha sirt a fia csak porszivoval tudta megnyugtatni/elaltatni... ez azert jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!