Van olyan akinek úgy aludt el babája/kisgyereke, hogy szájába vette az alvós plüssállatot? Hogyan szokott le róla?
Kisfiam 1 éves, egy plüsskutyussal alszik. Elalváskor vagy ha megébred úgy alszik el/vissza, hogy a szájába veszi és rágcsálja. Hogyan lehetne leszoktatni erről? Cumit soha nem fogadta el, az ujját nem szopizza.
Van valakinek ötlete vagy hasonló tapasztalata?
Szerintem nem fogja akarni lecserélni, ha már azt szokta meg, főleg nem egy textilpelusra.
Nekem is volt saját alvási rituálém és egyszerűen kinőttem. A higiénia az egyetlen, ami valóban probléma lehet, viszont ezt se tartom valószínűnek, főleg, hogy írtad, hogy gyakran mosod.
Esetleg nekem az jutott eszembe, hogy be lehetne szerezni még egy ugyanolyan plüss kutyust, hogy ameddig egyik mosásban van, addig a másikat tudja használni. Így gyakrabban tudnád mosni. De szerintem hatalmas kárt nem okozhat a dolog. :)
Hagyd már a hüyeségedet, SEMMI baja nem lesz tőle - hacsak nem extra dzsuvában éltek.
Én a macim orrát - aztán a helyét - rágtam, és szájfertőzésem 16 éves koromban lett, isten tudja, mitől.
Rengetegen a párnájuk, palusuk csücskét csócsálják, cumit, stb, és ezek sem higiénikusabbak, sőt...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!