Van itt olyan akinek a kisgyereke (fiú) hosszú hajú?
Az attól függ, hogy mennyire hosszú.
Láttam már ízlésesen picit hosszabb hajú kisfiút, akinek még jól is állt.
Gondolom, nem a derekáig ér.
Egyébként ő nem engedi a rövidre vágást, vagy nektek tetszik így?
fiam ovistársa hosszú hajú. óvónők sokszor kérték a szülőket, hogy csináljanak valamit, mert folyton a szemében-szájában van a haja. akkor 2-3 hétig vagy hajpántot adnak rá vagy kis csattokkal hátra fogják. aztán elhagyják, és megint jön a kérés... :)
én 1 évig azt hittem, hogy kislány, főleg mikor kis csatocskákkal tűzték fel a haját :D
én se értem, lehet hosszú, de akkor hordható, ne olyan, hogy a szájába lóg bele és semmit nem lát. gondolom ha normális frizurája lenne akkor nem szólnának az óvónők
Utolsó, mi a bajod? Gondolod, egész nap itt ül mindenki?
Kérdező, kisfiamnak is volt hosszabb haja, általában furcsállták. Óvodás korára levágattam neki.
üdv,
nekem olyan 13 éves koromban volt hosszú hajam, (saját akartból). Sokan mondták, hogy jól áll, és nekem is tetszett. Egyébként nagyjából ezek a hátrányai:
Macerás tisztítani - Megszokás kérdése.
Hátulról nézhet ki úgy, hogy lány az illető - Ezt megoldja egy kis izom, vagy kizárólag fiús ruhák.
NEM szabad hagyni, hogy elől hosszú legyen, mert károkat tesz a szemben! Vagy esetleg hátra lehet söpörni, nekem is úgy volt
Göndör hajjal jobban néz ki, mert akkor kicsit tartja magát a haj, sajnos nekem egyenes :\
Ha ezek a problémák orvosolva vannak, akkor nem nagyon fognak szólni érte, gyerekek sem! Nekem sem nagyon szóltak be semmit.
(egyébként most 15 vagyok, szóval nem volt régen)
Remélem segítettem, szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!