Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem alszik napközben?

Miért nem alszik napközben?

Figyelt kérdés

7 hetes, de már hetek óta maximum 20 percet tud aludni egyhuzamban...nappal. éjszaka simán alszik 5-6 órát is egyben.

ha nem altatnám minden szoptatások közt akkor néha-néha aludna nagyobbat? Lehet hogy már úgy van? Ahhoz még pici nem? Főleg hogy már régóta ez van...

Az ágyába beteszem, szépen elalszik de felkel 20 percre rá...

2015. aug. 28. 18:13
 1/5 anonim válasza:
nálunk is ez volt de már lassan három hónapos a kisfiam és minden evésig alszik utána 1-1,5 órát fent van és alszik újra3-4 órát. lehet meg kéne próbálkoznod hasra fektetve elaltatni.
2015. aug. 28. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
úgy alszik... és ő is fenn szokott lenni általában 1-1,5 öt mielőtt elalszik... nálatok mikor változott meg? és nem tudod mitől volt?
2015. aug. 28. 18:39
 3/5 anonim válasza:
akkor változott meg mikor bejött az a nagyon viharos idő előtte egy két nappal. és mióta visszajött ez a normális idő ugyan úgy alszik. nem tudom én sem mitől lehetett.
2015. aug. 28. 19:53
 4/5 A kérdező kommentje:

és előtte nem a gázaira ébredt? mert szerintem nálunk ez a helyzet.

és pontosan mennyi idősen kezdett jól aludni?

2015. aug. 30. 09:22
 5/5 anonim válasza:
11 hetesen kezdett el jól aludni. előtte valahogy is aludt normálisan de közte volt egy időszak amikor sokat volt ébren. nálunk egyszer volt olyan hogy a gázaira ébredt. mert itattunk vele valami gyógyteát hasfájásra hála istennek nem hasfájós akkor valamiért fájt a hasa. és attól nagyon gázos lett.tornáztatni próbáltátok?
2015. aug. 30. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!